Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek olyan pasival akinek forma 1-es autós ágya van?
2022. nov. 16. 14:11
1/10 anonim válasza:
A fiamnak is ilyen van, de 7éves. Hozzá odabújok, de máshoz nem.
2/10 anonim válasza:
Nem nőként, de...
...ez hol F1-es autó, már bocsi? Látszik, hogy nem vették meg a linszenszet a gyártók, tipikus kínai-gagyi érzete van így.
3/10 anonim válasza:
+ csak propelleres sityakkal igazán autentikus az ilyen ágy.
4/10 A kérdező kommentje:
Van Mercis szettem is
2022. nov. 16. 14:22
5/10 anonim válasza:
Nem férfit keresek nem kisgyereket.
6/10 anonim válasza:
Nem. Nem gyereket szeretnék, hanem férfit.
7/10 anonim válasza:
Igen. Bár a 10-12 éves osztálytársakat nem nevezném pasinak.
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok pedofil. Gyereket szülök magamnak.
9/10 anonim válasza:
Nem, de az 5 éves fiamnak ez az ágy tetszik.
10/10 anonim válasza:
#7 10-12 éves? Még túl is lőtted a korosztályt, az óvodás kisfiúknak tetszik ez :D Tízévesem van, kb három-négyévesen tetszettek az ilyenek neki, de valahogy megúsztam ennek a gagyinak a lakásba rakását 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!