Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, aki tudatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki tudatosan nem ismerkedik már, feladta a társkeresést, mert rájött, hogy ronda, alacsony keresetű, kocsi nélküli fickóként mégha össze is jön egy lánnyal az idővel úgyis dobni fogja egy jobban kereső, autós, helyes hapsiért?

Figyelt kérdés
Az se előny, ha emellett még érzékeny, érzelmes, gyengéd, megértő a hapsi.

2021. szept. 18. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nincs sajnos.

Mi mind tökéletesek vagyunk.

2021. szept. 18. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

A páromnak egy suzukija van, nekem kicsit drágább kocsim. A suzi munkásautó, mégse szóltam meg soha , sőt ha megyünk valahova azzal járunk,mert lényegesen kevesebbet fogyaszt az enyémnél. Sőt sokszor tömegközlekedünk inkább. Ebből következik hogy milliókat sem keres.

A helyes meg mindenkinek mást jelent, nekem nagyon tetszik a párom, sok embernek viszont nem.

2021. szept. 18. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Azt szeretnéd, hogy biztassunk? Nem tesszük!

Mindenki maga dönti el, hogy ki, mit és hogyan keres. Nekem van autóm, de Budapesten inkább BKK-val járok, mert lényeges gyorsabb. Sőt! Sokszor a randikra is azzal megyek.

Engem a nőben nem érdekel, hogy van autója vagy sem.

Magadon pedig Te tudsz segíteni! Talán öltözkődésben vagy egy fodrász picit átalakítja a hajad.

Szóval, inkább azt döntsd el, hogy megtudsz-e változni! Az meg eleve rossz, ha már magadnak sem tetszel, nem érzed jól a bőrödben magad.

2021. szept. 18. 22:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, nekem nincs szükségem párkapcsolatra. Csak az érdekel vannak-e más hasonló hapsik, mint én. Nem gondoltam, hogy ennyire félreérthető lesz a kérdésem. Szeretek egyedül lenni, nem is értem miért akar mindenki párkapcsolatban élni. Lehet másik kategóriaba kellett volna feltennem a kérdést. Nem akarok párkapcsolatban élni, szeretem az agglegény életem. Nekem az a fura, hogy mindenki erőlteti a kapcsolatokat és nem értik meg az álláspontom. Csak annyi érdekel, hogy vannak-e hasonló álláspontra jutott férfitársaim vagy tényleg ufó vagyok a mai világban?
2021. szept. 18. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

"Szeretek egyedül lenni, nem is értem miért akar mindenki párkapcsolatban élni. Lehet másik kategóriaba kellett volna feltennem a kérdést. Nem akarok párkapcsolatban élni, szeretem az agglegény életem."

A lényeg hogy legalább te elhidd önmagadnak ezt a hazugságot, mert úgy azért könnyebb elviselni a helyzetet. Nekem ugyanez mar nem sikerült, remélem neked fog

2021. szept. 18. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én feladtam már, pedig 2 autóm van, saját családi házam, majdem 1 misit keresek havonta! 31 éves vagyok, 12 éve kondizok, úszok, biciklizek! Ez nem ezen múlik! Az érzelmi intelligenciám nulla, szociális készségeim nincsenek, sem pozitív, sem negatív érzéseimet nem mutatom ki, hideg vagyok, és más problémáira közönbös! Az empátia teljes hiánya jellemez! Sajnos ez van!
2021. szept. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!