Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki tudatosan nem ismerkedik már, feladta a társkeresést, mert rájött, hogy ronda, alacsony keresetű, kocsi nélküli fickóként mégha össze is jön egy lánnyal az idővel úgyis dobni fogja egy jobban kereső, autós, helyes hapsiért?
Nincs sajnos.
Mi mind tökéletesek vagyunk.
A páromnak egy suzukija van, nekem kicsit drágább kocsim. A suzi munkásautó, mégse szóltam meg soha , sőt ha megyünk valahova azzal járunk,mert lényegesen kevesebbet fogyaszt az enyémnél. Sőt sokszor tömegközlekedünk inkább. Ebből következik hogy milliókat sem keres.
A helyes meg mindenkinek mást jelent, nekem nagyon tetszik a párom, sok embernek viszont nem.
Azt szeretnéd, hogy biztassunk? Nem tesszük!
Mindenki maga dönti el, hogy ki, mit és hogyan keres. Nekem van autóm, de Budapesten inkább BKK-val járok, mert lényeges gyorsabb. Sőt! Sokszor a randikra is azzal megyek.
Engem a nőben nem érdekel, hogy van autója vagy sem.
Magadon pedig Te tudsz segíteni! Talán öltözkődésben vagy egy fodrász picit átalakítja a hajad.
Szóval, inkább azt döntsd el, hogy megtudsz-e változni! Az meg eleve rossz, ha már magadnak sem tetszel, nem érzed jól a bőrödben magad.
"Szeretek egyedül lenni, nem is értem miért akar mindenki párkapcsolatban élni. Lehet másik kategóriaba kellett volna feltennem a kérdést. Nem akarok párkapcsolatban élni, szeretem az agglegény életem."
A lényeg hogy legalább te elhidd önmagadnak ezt a hazugságot, mert úgy azért könnyebb elviselni a helyzetet. Nekem ugyanez mar nem sikerült, remélem neked fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!