Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra baj ha egy lány alacsony kicsit?
Nem hiszem, sokaknak bejönnek az alacsony lányok, pl nekem is.
Milyen a személyiséged?
- lehet az a hiba
- tudnál adni valami infót
Nézd, ez egyén függő :D Kinek mi tetszik, van aki az alacsony / alacsonyabb lányokat szereti (ahogyan én is), illetve van aki a magasakat / magasabbakat. Embere válogatja ^^
Emiatt szerintem ne aggódj..a lányoknál cuki az alacsonyság :D
19/F
A leírtak alapján akkor csak szimplán nem volt még úgymond szerencséd. Ne aggódj, idővel úgyis észre fognak venni és aztán százával érkeznek majd :D
#2-es voltam ^^
Akkor nem látok így az írtak alapján problémát, lehet van akinek bejössz csak nem ad jeleket mert mondjuk féltékeny, vagy lehet nincs olyan akinek bejösz, de az nem feltétlen jelenti azt hogy baj van veled :)
19/F
Kiegészíteném kedves Mádár0218 mondandóját :D
Esetlegesen lehet hogy félnek Tőled. Van a srácoknál egy olyan..dolog, hogy azt hiszik nem kaphatnak meg valakit, mert túl szép hozzájuk, bátortalanok..stb :D Akár még ez is közre játszhat ^^
#2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!