Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér alacsony lányként lehet esélyem magas vékony srácoknál?
Figyelt kérdés
16l2016. szept. 1. 16:57
2/18 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Vannak olyan fiúk akik kifejezetten az alacsonyabb lányokat kedvelik. Viszont tényleg nem ártana elkezdeni sportolni, ha sok a súlyfelesleg :D
3/18 Senki Alfonz válasza:
Valaki mindig van akinek pont te tetszel , persze tegyük hozzá hogy lehet hogy pont egy kövér és alacsony fiu lenne az akire te rá sem nézel ....
4/18 anonim válasza:
Hát, így ismeretlenbe nem tudok mit mondani. Vannak olyan lányok, akik alacsonyak és ducik és nekik jól áll, de azért tényleg neki kéne állj sportolni és táplálkozási módot változtatni.
5/18 anonim válasza:
Azert nem mindegy, mennyire vagy kover, 120 kiloval sajnos eleg keves az eselyed. Viszont a kicsit duci, teltkarcsu lanyokat nagyon sokan szeretik :) nekem is sokaig udvarolt egy bombatestu boxolosrac, pedig alacsony vagyok es akkoriban tavolrol se voltam vekonynak nevezheto.
6/18 anonim válasza:
akár,én is magas vékony vagyok és a teltebb alacsonyabb lányokat szeretem 17/F
10/18 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, én pont azokat szeretem :). Nem túl magas, de vékony srác vagyok, ha gondolod, írj ;).
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!