Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedhetnék alacsony...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék alacsony termetű szingli lányokkal?

Figyelt kérdés

Őszintén nem vagyok valami magas és nekem elég mérvadó, hogy magasabb legyek mint egy lány. 162 cm vagyok.

Hol van lehetőség ilyen emberekkel találkozni? Itt Budapesten járkálok minden fele Margit-sziget minden de nem találkozok alacsony lányokkal. Igaziból nagyon nem érdekel a külső, hogyan néz ki egy lány nálam tényleg egyetlen kitétel az a magasság. Inkább a személyiség a fontos számomra, értelmesen el lehessen lenni beszélgetni ilyesmi.

Szóval az érdekelne alacsony lányok akik párt keresnek hova mennek vagy hol keresik az igazit?

18/F

2018. aug. 14. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 160cm vagyok és természetesen lány vagyok
2018. aug. 14. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
A megyében? :-D
2018. aug. 14. 22:04
 3/11 A kérdező kommentje:
A városban se találok de ezért nem fogok messzebb menni :) köszönöm a nagyon hasznos kommenteket egyébként :) nem is tudom mit vártam, csak érteném meg miért kell kommentelni hülyeségeket :D Görgessetek tovább károgók
2018. aug. 14. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem hinném, hogy van valami gyüjtőhely alacsony lányoknak. Én 159 cm vagyok.
2018. aug. 14. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, hol találsz ilyen lányokat, de én is alacsony vagyok. Pontosan nem tudom mennyi, olyan 160 cm körül. De csak 16 éves vagyok, remélem még nőni fogok. Próbálj neten ismerkedni :)
2018. aug. 14. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Most mit vársz, adjunk meg egy koordinátát? Nincs olyan, hogy alacsony lányok gyülekezete..

Esetleg ha van ilyen face csoport, próbálj meg ott ismerkedni.. Már ha van ilyen csoport

Egyébként suliba körülnézhetsz, különösen a 6.-7. osztályt ajánlom, ott vannak alacsonyak

Udv, egy 159 centis 17/L

2018. aug. 15. 07:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Pont ez a probléma, hogy nekem se jut eszembe olyan hely vagy valami gyülekezet ami kifejezetten alacsonyabb lányoknak van. Mert mondjuk ha magas lányt keresnék akkor valami női kosárlabda klubban vagy valami ilyesmi helyen lehetne keresni :/ De olyan tevékenység amit kifejezetten alacsonyabbak végeznek nem tudok... Ezért is tettem fel, hogy hátha valakinek van valami ötlete vagy esetleg aki alacsony lány ő elmondja mit szokott csinálni vagy mit tevékenykedik, ilyesmi..

Az meg, hogy te is ilyen humorzsák vagy elképesztő :D Annyira egyediek vagytok de tényleg :D 6.7. osztály az igen, nem 12. 13 éves lányokat szeretnék magamnak nem vagyok pedofil de köszönöm szépen a kifejezetten minőségi megnyilvánulásodat :)

2018. aug. 15. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Társkeresőn nézz szét, ott megszokták adni a magasságot, az alapján kereshetsz. Futottam már bele 159 centis nőkbe is. Mármint a kereső dobta ki, nehogy félre értsétek :D

Sok sikert Gimli ;) 😂 bocsi, nem hagyhatzam ki

(Társkeresőnek ajánlanám az Első találkozást, sok a BP-i és ingyenes is, annyi a kritérium, hogy csak akkor tudod rendesen használni az odlalt ha képet raksz fel magadról.. bármi kérdésed van, nyugodtan írj, nem fogok többet poénkodni)

2018. aug. 15. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 160cm vagyok,és Budapesti. Fogalmam sincs amúgy hol lehet alacsony lányokkal ismerkedni. Neten meg lehet próbálni,de ott ugye nem látod milyen magas 😅😅 max még az utcán,de kicsit fura lenne szerintem csak úgy odamenni valakihez. Szóval tényleg nem tudom.
2018. aug. 15. 20:01
 10/11 anonim válasza:
62%
Szervezz egy ismerkedő estet/vakrandi estet alacsony embereknek. Vmi szórakozóhelyet, presszót kibérelsz 2-3 órára, meghirdeted a FBon, talán kis bevétel is jön, és megtalálod a kedvedre való lányt.
2018. aug. 22. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!