Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok Nők (25-35)ti nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Nők (25-35)ti nektek milyen egzisztencális elvárásaitok vannak egy férfivel szemben ismerkedéskor ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 19:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kérdés!

Ha azt mondja egy nő, hogy

- semmi, akkor lehurrogják, hogy kamus, úgyis csak az számít neki

- számít neki, akkor na ugye, hogy aranyásó az összes

2020. dec. 13. 19:29
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek az #1-es válaszolóval, de vállalom a lepontozást, hátha segít.

Hasonló elvárásaim vannak a leendő párommal szemben, mint saját magammal. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg ne legyen tartozása, és olyan fizetése legyen, amivel önmaga elégedett, tehát ki tud jönni belőle úgy, hogy ne nyafogjon, milyen keveset keres. Nem az a baj, ha valaki keveset keres, hanem ha nyafizik miatta. Én is sokat dolgozom és tanulok/tanultam ahhoz, hogy elégedett legyek a helyzettel. Tegyen ő is érte, hogy stabil lábakon álljon. Én jelenleg egy saját házra gyűjtök, legyen neki is ez a terve (vagy hasonló), mert így egy felé haladunk az életünkben.

30/N

2020. dec. 13. 19:39
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
25 évesen semmi, dolgozzon, akarjon elérni valamit. 35 évesen már egész más lenne, legyen kocsi, saját lakás/ház.
2020. dec. 13. 20:13
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Oao #2-es, meglepően korrekt válasz. Gyere hozzám feleségül :)))
2020. dec. 13. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

#1-gyel nagyon egyetértek. De azért leírom.

Anyagi szempontból olyan elvárásom van, hogy kb annyit keressen, mint én. Ez azt gondolom, teljesíthető dolog, mert telejsen átlagos a keresetem. Nem kell autó. Nekem sincs, városban teljesen feleslegesnek is tartom. Jogsi sem létszükséglet. Ha nagyon autóval kell valahova menni városon belül, hívok egy taxit. Saját lakás szintén nem elvárás. Viszont - vállalom a lepontozást - az igen, hogy külön éljen a szüleitől. Friss kapcsolatban egyszerűen nem akarok az első nála töltött éjszaka után a szüleivel összefutni. Nekem ez fontos. Éljen albérletben, nem érdekel az se ha egy szobás garzon, de külön legyen. Ha a kapcsolat komolyra fordul, úgyis azt szeretném, hogy közösen vegyünk ingatlant, nem is szeretnék máshozköltözni és csak betenni magam a jóba. Én annak a híve vagyok hogy a közös életünkért közösen dolgozzunk meg.

2020. dec. 14. 00:25
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Önellátás.

Van saját egzisztenciám,nincs szükségem a máséra.

26N

2020. dec. 14. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Engem a 25-30 évesek érdekelnek. Nem kell gazdagnak lennie, ha hiszitek ha nem, az is belefér ha albérleti szobában lakik még és nincs kocsija.

Csak könyörgöm lássam rajta hogy tart valamerre az életben. Akár tanul, akár haladgat a karrierjében, akár keményen odateszi magát, akár azon gondolkodik hogyan léphetne feljebb, előre. Ezer módja van annak, hogy valaki sikeres és jómódú legyen az életben, találjon majd ezek közül egyet. Nagyon sokszor az első randin látszik már hogy olyan személyisége van aki odateszi azt a kis pluszt, vagy csak él bele a világba és az élvezeteknek él.

2020. dec. 14. 09:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányok hol vannak a valóságban?

Amiket èn és az ismerőseim eddig megkaptak: te túl komoly vagy, ennyire én nem vagyok tervezgetős típus, nem látok még ennyire előre, egyelőre még egyedül szeretnék élni egy lakásban, korai lenne még tervezni

25 évesen ezeket hallom a 23-26 éves, diplomás, nem plázaliba lányoktól komoly kapcsolatokban 3-6 honap után. Hozzáteszem, ezek tényleg olyan nők voltak, akikért volt verseny társkeresésnél ÉS tényleg egymaguk is el tudtak volna érni egzisztenciát az életben.

2020. dec. 14. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez a különéléses dolog olyan hogy valakik pont akkorra terveznek elszakadni nem feltétlen szülőktől hanem lakótársaktól amikorra lesz párjuk. De akkor érdemes teljesen egyedül készen állni hátha épp jön az alkalom.
2020. dec. 17. 09:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem 28 éves, egyedülálló nőként azt hiszem, reális elvárásaim vannak. Hasonlóan hozzám, legyen a férfinak is egy normális (állandó, legális, bejelentett) munkahelye, lehetőleg egy olyan munkakörben, amihez igazán ért, amit tanult, és amit szeret is! Persze itt nem arra gondolok, hogy öt diploma kell, sőt, maga a szakképzettség, az iskolázottság kevésbé fontos nekem, ha a munkában igazán odateszi magát. Az, hogy mennyit keres, nem csak rajta múlik a mai gazdasági helyzetben, így ez a része bizonyos keretek között számomra nem túl fontos. Viszont, örülnék, ha lenne saját autója és jogsija is, nekem ezek az önállóság fontos kellékei. A lakhatást tekintve nem zavarna, ha még a szüleinél lakna, persze a legideálisabb az lenne, ha tervezné, vagy már eljutott volna addig, hogy külön éljen. Ami nekem ijesztő lenne, ha mondjuk a barátaival vagy idegenekkel közös albérletben élne, azt a kapcsolatot valahogy nem tudnám elképzelni. Lényegében ami a fő dolog, hogy törekedjen az önállóságra az élet minden területén, ne szórja el hülyeségekre a pénzt, legyenek következetes tervei a jövőre nézve, ne hódoljon mindenféle pénznyelő szenvedélynek, és alapvetően hasonlóak legyenek az életcéljaink, az elképzeléseink.
2020. dec. 17. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!