Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 26 évesen semmilyen kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 évesen semmilyen kapcsolatom nem volt nővel akkor már nagyon el vagyok késve?

Figyelt kérdés
Minden bizonnyal nem vagyok elég jó, nyilván valami nagy defekt van velem, ami miatt nem kellettem soha senkinek. Lehet, hogy a zárkózottságom az oka vagy egyszerűen csak ronda vagyok a nők szemében is.

tegnap 20:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Igen. De 30 éves korodig ne add fel, utána már tényleg mindegy. Ha amúgy karriered van, illetve lehetőséged anyagilag átlag fölé jutni, akkor talán35 éves korig érdemes energiát fektetni a dologba. Ha ezek sincsenek meg akkor hanyagold, élj másnak. Jobban jársz.
tegnap 21:01
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen lapokat osztott az élet... Ahogy nekem is. Ez van.
tegnap 21:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se sok jutott, eddig egy nő volt az életemben.

36f

tegnap 21:08
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Fejben biztos gondok vannak veled. Normális embernek nincs olyan gondolata, sem megnyilvánulása, hogy ő "biztos defektes"
tegnap 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ismerkedsz, akkor nem is lesz semmi.

Viszont ha annak ellenére sincs semmi, akkor rossz a megközelítésed, pl túl needy vagy, stb olvass utána ezeknek

tegnap 21:18
 6/17 anonim ***** válasza:
35%

Kizárólag a munkahelyeden fordultál meg eddig? Más közösségekben nem jártál? Egyháziak nem "játszanak"?

Pl. elmehetsz akár szentmisékre, akár istentiszteletekre felolvasni az oltárnál szentírási részleteket. (Előbb vagy utóbb valamelyik hölgy a sok közül kinyilváníthatja a tetszését...)

Nyugi! Nem vagy ilyen szempontból elkésve!

tegnap 21:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Személyesen és online sem szoktam ismerkedni nőkkel mert szégyellem előttük a megjelenésemet.
tegnap 21:28
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagy elkésve, még nem értél meg rá, várj még 10-15 évet!
tegnap 21:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem szoktál ismerkedni, akkor honnan kellett volna barátnőd legyen? Hacsak nem valakinek annyira megtetszel, hogy teper utánad, ami lássuk be nem fordul elő túl gyakran.
tegnap 21:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Online hol ismerkedsz?
tegnap 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!