Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 22 évesen soha semmilyen kapcsolatom nem volt attól még lehet normális életem? (családom)
Figyelt kérdés
Sosem volt barátnőm, semmi nem volt még, csak egyszer öleltem meg egy lányt.
Ha ennyi idősen itt tartok akkor lehet még 5-10 év múlva feleségem, gyerekem?
Vagy ha ennyi idősen nem volt senkim akkor már nem fog ez változni, időben kellett volna kezdenem?
Leginkább a személyiségem az oka ennek, hogy itt tartok.
Szerintetek lehet még így normális életem?
2018. okt. 22. 12:56
1/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet, a válasz ott van a te kezedben. Elkezdesz változni, ismerkedsz vagy maradsz a kényelmes jelenlegi szinten. De egy dolog fontos ne halogass.
3/4 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok dagi, és nem tetszenek az ilyen nők...:/
2018. okt. 22. 13:31
4/4 anonim válasza:
Lehet családod, de ahhoz nyilvánvalóan változtatnod kell a hozzáállásodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!