Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak normális barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak normális barátnőt ha nincsenek barátaim, egyedül vagyok magányosan, és semmi olyan ismeretség vagy kapcsolatom nincsen akik által tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos elég szar időszakomban vagyok, régóta magányos vagyok és vágynék egy normális barátnőre, de egyszerűen eddig még csak rosszakat fogtam ki mindig és az a bajom, hogy fogalmam sincs hol lehet a mai világban normálisan ismerkedni. Most erre mondanátok, hogy barátok ismerősök által, de a barátaimban csalódtam így megromlottak a baráti kapcsolataim, szóval nincsenek barátaim így rájuk nem számíthatok. Bár eddig sem mentem velük sokra, ismerkedési téren, mert egyik sem mutatott be más ismerőseinek vagy szingli barátnőinek akikkel tudtam volna normálisan ismerkedni. Most azonban, hogy megszűnt velük a kapcsolatom, végkép nincs semmilyen ismeretségi forrásom, akik által tudnék ismerkedni. A társkeresők 90%-ka ugye kamu már sok évig próbáltam nem jött be. Diszkóban meg ilyen helyen nem hiszek a normális ismerkedésnem max kalandot lehet ott találni semmi többet szerintem, na meg ugye már nincs is kivel elmenni szórakozni így az is kilőve. Javarészt itthon vagyok egyedül, mert ügye nincs senkim sem akikkel tudnék programokat csinálni pedg sok tervem lenne, és ugye nem tudok hova menni ismerkedni, ahol találhatnék normális barátnőt. Nem akarok siránkozni, meg depizni, de egyedül nagyon nehéz megtalálni a boldogságot barátok kapcsolatok nélkül,a mai világban meg főleg. Nincs valakinek ötlete, hogy hol lehet a mai világban normális egészséges értékrendekkel rendelkező barátnőt találni? Tudom a mai világban nagyom kevés és ritka a normális lány, de tudom, hogy azért vannak sokan ilyenek, csak nehéz rájuk találni. Nem akarok így maradni de tanácstalan vagyok egyedül. Van valakinek ötlete vagy tanácsa, hogy mit tudnék csinálni? A normális válaszokat előre is köszönöm!

(26f)

2018. szept. 17. 14:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Először is járj el olyan helyekre ahol szivesen töltöd az időd,konditerem,focimeccs stb,ott könnyen találhatsz barátokat hiszen közös az érdeklődési körötök.Igy már tudsz programokat is szervezni majd.Ismerkedni szinte bárhol lehet,légy nyitott!Vendéglátásban dolgoztam évekig,nem egy helyen és mindenhol volt olyan vendég aki egyedül jött,a pultnál ült és általában a pultossal beszélgetett.Igy is lehet ismerkedni :)
2018. szept. 17. 14:53
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Így van. Először egy új baráti kör kialakításán munkálkodj, a párkapcsolat keresgélésének csak ezután lenne értelme.
2018. szept. 17. 15:02
 3/25 anonim ***** válasza:
Mert elmenni akárhová egyedül azt nem lehet...
2018. szept. 17. 15:05
 4/25 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj, de a leírásod alapján nem sok lány állna veled szívesen szóba. Én többször éltem már külföldön, munka vagy tanulás miatt mentem ki, és mindig feltaláltam magam egyedül is, volt, hogy kezdetben senkit nem ismertem az adott városban, mégis eljártam mindenhová, sportolni, kirándulni, programokra. Ha valaki csak a párkapcsolattól várja a boldogságot, az nem szokott jól alakulni.
2018. szept. 17. 15:17
 5/25 anonim ***** válasza:
Elöször azt tisztázd magaddal, hogy miért vagy ilyen barátságtalan a környezeteddel, mit kell ezen változtatnod?
2018. szept. 17. 15:38
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Járj énekkarra. Abszolút nőtöbblet van, az új férfihangoknak nagyon szoktak örülni.

Vagy menj el bármilyen társaságba, ami érdekel (sportkör, mentálhigiénés klub, kiránduló klub, könyvtár, színjátszókör, templom stb.)

2018. szept. 17. 15:52
 7/25 anonim ***** válasza:
52%
A barátaid is csalódtak, hogy csak punci-közvetítőnek nézed őket.
2018. szept. 17. 15:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon mellé nyúltál ezzel a feltételezéssel! Egyáltalán nem csak punci közvetítőnek használtam a barátaimat, és teljesen más okból romlott meg a viszonyunk, amiről fogalmat sincsen hiszen nem ismersz, csak leszűrtél valamit a kérdésemből és egyből ide böfögtél, egy negatív oltást. Tudod van az a mondás, hogy ne ítélj amíg nem ismersz! A barátaimat azért hoztam fel példának, mert egy normális esetben ez teljesen egy egy jó lehetőség vagy opciók, hogy a barátod segítő szándékkal esetleg bemutat más ismerőseinek, hogy segítsen nagyobb teret lehetőséget nyújtani az ismerkedésre. Tudom, hogy könnyű mondani járj el ide oda ismerkedj, viszont a mai emberek többsége közel sem olyan közvetlen és nyitott, mint a hollywoodi filmekben, ahol váratlanul az utcán belefutsz véletlen a nagy Őbe! Ezek szép illúziók, de a valóvilágban nem így működnek az emberek mint ahogy azt néhány love story-s film bemutatja!
2018. szept. 17. 16:20
 9/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a mai világban az emberek többsége nagyon felszínes, számító, önérdekű és kevés az olyan ember aki egészséges értékrendekkel rendelkezik. Ilyen link haverokat meg ivócimborákat, meg léha könnyed lányokat könnyű találni. Akikkel annyi a kapcsolatod, hogy heló szia mizu? De olyan embereket akik őszintén nyitnak feléd, őszintén érdeklődnek irántad, és magad miat szeretnek és eltudnak fogadni olyannak amilyen vagy, nem számítóak, nem az önérdekű hasznot nézik benned, meg nem csak az unaloműző pótlékot, hanem valóban melletted vannak és szeretnek, és nem hagynak ott a szarban számíthatsz rájuk jóban rosszban mint egy testvér.. Na ilyen barátokat meg embereket nehéz ám találni! Mert azokból nagyon kevés van, max 1 2. Ugyan úgy rendes lányokból is kevés van. Ilyen felszínes link érdek barátaim meg érdek barátnőim már voltak, és köszönöm nem kérek belőlük többet. Csak az igazi őszinte hiteles emberek érdekelnek, akikben van gerinc is emberség is, és nem csak felszínes képmutatás! Aki tesz is értem és számíthatok rá, nem csak a szája jár! Na ilyen nehéz találni a mai világban! Gondolhattok negatívnak meg pesszimistának, de én realistának tartom magam, és próbálok a földön járni a valóság talaján, nem pedig az illúziókban ábrándozni. Az építő jelleg kritikákat természetesen elfogadom!
2018. szept. 17. 18:18
 10/25 anonim ***** válasza:
Én nem negatívnak, meg pesszimistának gondollak, kérdező, hanem egyrészt hogy ugyanolyan felszínes gondolkodású vagy, mint akiket kárhoztatsz, csak ez nálad másban nyilvánul meg, másrészt pedig azt, hogy abból, amit leírtál, egyértelmű számomra, hogy te jobban szeretsz kapni, mint adni.
2018. szept. 17. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!