Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire normális így az...

Mennyire normális így az életem? Szerelem, barátok nélkül?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam és jelenleg nincs senkim. Sose voltam népszerű. Barátaim, párom sincs. A hobbimnak élek. És képtelen vagyok megérteni, miért alakult ez így. Vajon mi hiányzik belőlem? Van, aki ilyen szituban van? Vagy volt? És segítene?

2015. febr. 25. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Zárkózott vagy.
2015. febr. 25. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Pacsit :D

Jó szar az életem emiatt de már kezdek hozzászokni.

2015. febr. 25. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak ilyen "szakaszai". Mikor szakítottam a barátnőmmel, akivel 4 évig voltunk együtt, azután lettem, barát, barátnő nélkül, aztán magától megoldódott, gyógyírt nem tudok rá mondani...
2015. febr. 25. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Se barátaim, se senkim, csak egy macskám és a hobbijaim - a kettőnk között a nagy különbséget az jelenti, hogy én ezt élvezem, tudatosan alakítottam így. Segítséget viszont mástól ne nagyon várj, mert erre nem rájuk van szükség, hanem magadra. Neked kell elszánnod magad és neked kell ismerkedni másokkal, mert ha rá van írva a homlokodra, sugárzik belőled, hogy kizársz másokat, ők nem fognak közeledni feléd. Akár csak privát üzenetekben, ha valaki szimpatikusnak tűnik, hátha. Először próbálj haverkodni, rázódj bele abba, hogy milyen az, mikor beszélgetsz másokkal. Aztán ne ijedj meg a találkozóktól, ne félj attól, hogy rosszul sülnek el.
2015. febr. 25. 22:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Elhívtam egy pasit a lakásomra. Konkrétan tetszett. Ezt ő is tudta, elutasított... Ha ismerkedek, ugyanez. Mintha bűnronda lennék. Pedig nem. Biztos rosszul kommunikálok másokkal.
2015. febr. 25. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is, viszont hiába próbálok, képtelen vagyok kapcsolatokat kialakítani.Van bennem valami, egy tulajdonság, amit az emberek nem tartanak szimpatikusnak.

csak sajnos senki nem mondja meg, mi az

én meg szép magányosan tengetem a kis életem ,és a lovaknak élek.esetleg azt tudom továbbmondani, amit nekem is tanácsoltak

de fel a fejjel drága! Ha esetleg írsz részleteket, megpróbálok kitalálni valamit

2015. febr. 25. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem írhatsz kedves kérdező.

Kíváncsi vagyok rád, beszélgethetnénk egy kicsit. :)

2015. febr. 25. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a pasis dolog erdekes, mit mondhattal neki, amitol igy visszavett?
2015. febr. 26. 01:27
 9/9 mellanka válasza:

Keress olyat, akinek ugyanaz a hobbija. Semmi problema nincs veled, sot. Sose hasonlitsd magad mashoz,hulyeseg.

A baratokhoz energia es ido kell, idovel rajossz, hogy mindigis voltak barataid, mert annak a fogalma mas, mint az egyutt bulizas, es shoppingolas. A barat az eggyut erez, tanacsot ad. Orulj, hogy van olyan dolog, amit imadsz csinalni, es onnan gyujts baratokat.

2019. ápr. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!