Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak normális barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak normális barátnőt ha nincsenek barátaim, egyedül vagyok magányosan, és semmi olyan ismeretség vagy kapcsolatom nincsen akik által tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos elég szar időszakomban vagyok, régóta magányos vagyok és vágynék egy normális barátnőre, de egyszerűen eddig még csak rosszakat fogtam ki mindig és az a bajom, hogy fogalmam sincs hol lehet a mai világban normálisan ismerkedni. Most erre mondanátok, hogy barátok ismerősök által, de a barátaimban csalódtam így megromlottak a baráti kapcsolataim, szóval nincsenek barátaim így rájuk nem számíthatok. Bár eddig sem mentem velük sokra, ismerkedési téren, mert egyik sem mutatott be más ismerőseinek vagy szingli barátnőinek akikkel tudtam volna normálisan ismerkedni. Most azonban, hogy megszűnt velük a kapcsolatom, végkép nincs semmilyen ismeretségi forrásom, akik által tudnék ismerkedni. A társkeresők 90%-ka ugye kamu már sok évig próbáltam nem jött be. Diszkóban meg ilyen helyen nem hiszek a normális ismerkedésnem max kalandot lehet ott találni semmi többet szerintem, na meg ugye már nincs is kivel elmenni szórakozni így az is kilőve. Javarészt itthon vagyok egyedül, mert ügye nincs senkim sem akikkel tudnék programokat csinálni pedg sok tervem lenne, és ugye nem tudok hova menni ismerkedni, ahol találhatnék normális barátnőt. Nem akarok siránkozni, meg depizni, de egyedül nagyon nehéz megtalálni a boldogságot barátok kapcsolatok nélkül,a mai világban meg főleg. Nincs valakinek ötlete, hogy hol lehet a mai világban normális egészséges értékrendekkel rendelkező barátnőt találni? Tudom a mai világban nagyom kevés és ritka a normális lány, de tudom, hogy azért vannak sokan ilyenek, csak nehéz rájuk találni. Nem akarok így maradni de tanácstalan vagyok egyedül. Van valakinek ötlete vagy tanácsa, hogy mit tudnék csinálni? A normális válaszokat előre is köszönöm!

(26f)

2018. szept. 17. 14:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Váó!!! Te biztosan nyelvtan tanár vagy!"

Akkor lenne tanári DIPLOMÁM, eszeske. Viszont, mint írtam, nincs semmilyen.

"Én buta vagyok mind a föld, te biztosan okos vagy mint Albert Einstein!"

Tudod, a kettő között is vannak ám fokozatok. Mondjuk, ezek szerint képzelőerőd se nagyon van. Mondjuk ezek után nem is nagyon vártam.

"Csak hát ugye az ember attól különbözik az állattól, hogy emberként próbál élni és empatikusan a másik emberrel."

Nem, nem EBBEN (nem pedig ETTŐL). Te amúgy mennyire vagy empatikus másokkal? Jelen életszakaszodban.

"mert nem ismertek,"

Egyikünk sem állította, hogy igen. Amit írtunk, azt mind az itteni írásbeli megnyilvánulásaidon alapulva állapítottuk meg, és nem azt mondtuk, hogy márpedig ilyen vagy és punktum, hanem azt, hogy annak alapján, amiket itt írtál, valószínűleg ilyen vagy.

Azt mindenesetre búcsúzóul hozzátenném, hogy nekem az olyanok mindig gyanúsak voltak, akik azzal jöttek, hogy mekkorát csalódtak az emberekben, meg hogy mások őket mennyire kihasználták. Az előérzetem a te esetedben is helyesnek bizonyult.

2018. szept. 17. 22:21
 22/25 anonim ***** válasza:
44%

Ezt a kis hisztis pockot. Nem csoda, hogy senki nem szeret. Aki veled él, annak nagyon kell utálnia önmagát, hogy ilyen gyűlölködéssel, lenézéssel és fröcsögéssel büntesse magát.

Csak mondod, mondod, mondod hisztisen, kritikát ezek szerint mégsem tudsz elfogadni, a világ rohad, te meg mindenkinek beszólsz.

A fajtád miatt rohad a világ.

2018. szept. 17. 22:22
 23/25 anonim ***** válasza:
59%

Addig örülj, amíg nincs barátnőd, és egyedül vagy, teheted amit akarsz, és nem kell alkalmazkodnod senkihez! Hidd el, 5 év házasság után visszasírod majd ezeket a jó időket!

A mai nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, Kérdező, ne pocsékold rájuk az idődet. Inkább fektesd hasznos dologba, ami meg is térül - merthogy a párkapcsolattal csak veszíteni fogsz, méghozzá nagyban, az nem vitatéma. Tény.

2018. szept. 18. 03:35
 24/25 mellanka ***** válasza:

Eloszor is tedd magad rendbe. Egy parkapcsolat nem ment meg semmitol. Nem az a kanaan, hogy van egy csajod, es onnantol boldog vagy. Eloszor sajat magadtol legy boldog. Legyen eleted, hobbid, munkad amit szeretsz, valassz jo baratokat magad kore. Szeretetet csak akkor tudsz adni, ha onmagad is szereted, anelkul csak elvarod a szeretetet, hogy kitoltson teged, az uresseged, de ezt senkitol se kapod meg csak ugy. Ket egesz ember alkot egy part, es nem ket fel, vagy egy egesz es egy fel.

Egy kapcsolatert aldozatot is kell hozni, konfliktussal is jar, plane ha osszekoltoztok. Kapsz anyost, apost, aki majd elvarja, hogy ilyen es olyan legyel. Ha te ugy erzed, hogy meg tudod adni a szeretetet, a gondoskodast, a felhotlen vidamsagot a parodnak, es mindezt ugy, hogy nem varsz azonnali visszaigazolast, ha nem azert akarsz csajt, hogy "legyen", hanem mert te akarsz neki adni szeretetet, akkor tudod a modjat az udvarlasnak. Maskulonben csak kapaszkodsz idegen nokbe, akiktol a boldogsagot varod, koveteled, de adni nem tudsz, csak kovetelni. Gondolkodj el ezen.

2019. ápr. 27. 20:42
 25/25 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag esélytelen, kérdező...

ha jóképű vagy gazdag lennél, akkor a nők maguk kezdeményeznének nálad, de mivel egyik se vagy (hisz akkor nem írtad volna ki a kérdést), így teljesen fölöslegesen próbálkozol, csak elutasítás lesz a vége

az ismeretség és a kapcsolataid még ennyit se érnek...ugyan mégis ki másnak lenne érdeke, hogy becsajozz, mint neked? miért segítenének egyáltalán, pláne, ha nekik se megy jól a dolog?

a kapcsolati tőkének az üzleti életben van nagy szerepe, a párkapcsolatok terén kalap szamócát nem ér, sőt, kifejezetten rossz is lehet a jelenléte...szóval hiába is szereznél barátokat, semmivel nem lennél közelebb ahhoz, hogy párkapcsolatot találj

"ugyanolyan felszínes gondolkodású vagy, mint akiket kárhoztatsz, csak ez nálad másban nyilvánul meg"

ismered a mondást: amilyen a mosdó, olyan a törölköző

ha a nők ilyen felszínesen állnak a férfiakhoz - a kérdezőhöz is - mit vártak, mit kapnak cserébe? dicséretet és buksi-simit?

"Nem, te nem számító vagy, hanem buta, mint a föld."

aham, oké...leírtad hogy van 1 db érettségid, sokat olvasol, kötekszel a helyesírás miatt egy sort, a poszt érdemi részére nem reagálsz, de a kérdező a buta mint a föld...

hát kisapám, kettőtök közül te vagy az ostobább

"Te amúgy mennyire vagy empatikus másokkal? Jelen életszakaszodban."

nálad már most empatikusabb SZVSZ...

" nekem az olyanok mindig gyanúsak voltak, akik azzal jöttek, hogy mekkorát csalódtak az emberekben, meg hogy mások őket mennyire kihasználták."

persze, mert nektek sokkal egyszerűbb mindent a kérdezőn leverni, őt kinevezve egyedüli felelősnek, mintha a párkapcsolat nem 2 emberen múlna, és részetekről le is van tudva a "segítség"...kongratyülésön!

a mínuszt kaptad is

"Ezt a kis hisztis pockot. Nem csoda, hogy senki nem szeret."

mivan, találva érzed magad a kérdezőtől?

ez egyedül csak téged minősít, nem a kérdezőt...

"Aki veled él, annak nagyon kell utálnia önmagát, hogy ilyen gyűlölködéssel, lenézéssel és fröcsögéssel büntesse magát."

és honnét veszed, hogy a kérdező összejönne olyannal, aki rászolgált a gyűlöletre és a lenézésre?

"Csak mondod, mondod, mondod hisztisen, kritikát ezek szerint mégsem tudsz elfogadni"

ez nem kritika, kisapám, amit lenyomsz, hanem nettó trollkodás

mondjuk tőletek miért is várok érveket, előbb lesz Magyarországnak atombombája...

"A fajtád miatt rohad a világ."

nem, hülyegyerek, a világ a hozzád hasonló köpönyegforgató medúza gerincű érdekemberek miatt rohad, akiknek most fáj az igazság amit a kérdező leírt

helyből kaptad a mínuszt

2021. jan. 28. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!