Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem volt még normális kapcsolatom. Szerintetek ilyen kinézettel milyen lányoknál van esélyem?
Sosem volt már normális párkapcsolatom, szerintetek a kinézetemmel az oka ennek?
Szerintem a kinézetemmel és a személyiségemmel is gond van.
A kinézettemmel az a gond hogy sokan kevesebbnek néznek, mint amennyi vagyok. És vékony testalkatom van.
A személyiségemmel meg az a gond hogy nem vagyok beszédes, és nem tudok könnyen ismerkedni, ami a legfontosabb ismerkedésnél.
Aki szeretne, és tud értelmesen válaszolni annak küldök képet magamról.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Sziasztok!
Ugye tudod, hogy nincs olyan, hogy X kinézet mellé Y típusú nő illik...
Tök mindegy, hogy hogyan nézel ki, azoknál a nőknél van esélyed, akiknek bejön az a típus.
18-20 körülinek tippellek.
Simán lehetnél kifejezetten jóképű, kezdj el edzeni, elegánsabban/férfiasabban öltözködni és persze gyúrj rá a szocializációra/csajozásra is, van hozzá egy csomó anyag a neten (sajnos leginkább angolul, de ha nem beszéled a nyelvet, pluszban motiválhat, hogy mielőbb megtanuld).
Külsőre és belsőre is hasonló lehetsz a barátomhoz. Neki lett párja (én kezdeményeztem), úgyhogy nálad sem kizárt. Nem vagyok topmodell de bányarém sem, ő vonzónak tart és én is őt.
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy állapodj meg egy olyan mellett akihez nem vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!