Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt még normális kapcsolatom. Szerintetek ilyen kinézettel milyen lányoknál van esélyem?

Figyelt kérdés

Sosem volt már normális párkapcsolatom, szerintetek a kinézetemmel az oka ennek?

Szerintem a kinézetemmel és a személyiségemmel is gond van.

A kinézettemmel az a gond hogy sokan kevesebbnek néznek, mint amennyi vagyok. És vékony testalkatom van.

A személyiségemmel meg az a gond hogy nem vagyok beszédes, és nem tudok könnyen ismerkedni, ami a legfontosabb ismerkedésnél.

Aki szeretne, és tud értelmesen válaszolni annak küldök képet magamról.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Sziasztok!

2018. júl. 22. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bevallom, elég szkeptikus voltam, mikor kértem a képeket. Ezen az oldalon egy rakat önbizalomhiányos ember van, aki simán belefér a jóképű kategóriába, csak vagy szarik a részletekre és ez sokat levesz a megjelenéséből, vagy egyszerűen semmi baj vele, csak a nagyisten sem tudja meggyőzni arról, hogy jól néz ki.

Veled pontosan ugyanez van. A hajadat kisöpörhetnéd a homlokodból, kicsit edzhetnél és öltözködhetnél pasisabban, de ezek csak apró kukacoskodások, így is jól nézel ki és nem tudom, miért nincs barátnőd, de nem a külsőd az oka.

20 körülinek tűnsz.

22N

2018. júl. 22. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 vagyok, nem szeretek privátban írogatni. Munka kapcsán ismertem meg, ő 19 én 22. Elég összetett személyisége van, de ha pár szóban kéne jellemezni, akkor visszahúzódó, kicsit magának való de ezzel szemben meghallgat mindenkit és általánosságban jól kijön mindenkivel. Nem beszél sokat, de mély témákról is tudunk beszélni. Széles érdeklődési köre van, ma pl orosz cárokról nézett dokumentumfilmet. Magasztalhatnám az egekig, nyilván számomra ő a tökéletes társ, másnak meg akár uncsi lehetne vagy bármi.
2018. júl. 22. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Küldheted a képet, ha gondolod:)
2018. júl. 22. 20:55
 14/20 A kérdező kommentje:

Szerencsések vagytok!:)

2018. júl. 22. 20:56
 15/20 anonim ***** válasza:
küldjed, de vigyázz mert kegyetlenül őszinte leszek
2018. júl. 22. 21:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Képet.
2018. júl. 22. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Képet.
2018. júl. 22. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:
szánalom.hu újra töltve. 👌
2018. júl. 22. 21:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Várom én is képet.
2018. júl. 22. 22:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Nincs baj a külsőddel, de a mosoly feldobná az arcodat. Néhány inget is beszerezhetnél, akkor is szélesít optikailag a válladon, ha vékonyabb testalkatú vagy.
2018. júl. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!