Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem volt még normális kapcsolatom. Szerintetek ilyen kinézettel milyen lányoknál van esélyem?
Sosem volt már normális párkapcsolatom, szerintetek a kinézetemmel az oka ennek?
Szerintem a kinézetemmel és a személyiségemmel is gond van.
A kinézettemmel az a gond hogy sokan kevesebbnek néznek, mint amennyi vagyok. És vékony testalkatom van.
A személyiségemmel meg az a gond hogy nem vagyok beszédes, és nem tudok könnyen ismerkedni, ami a legfontosabb ismerkedésnél.
Aki szeretne, és tud értelmesen válaszolni annak küldök képet magamról.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Sziasztok!
Bevallom, elég szkeptikus voltam, mikor kértem a képeket. Ezen az oldalon egy rakat önbizalomhiányos ember van, aki simán belefér a jóképű kategóriába, csak vagy szarik a részletekre és ez sokat levesz a megjelenéséből, vagy egyszerűen semmi baj vele, csak a nagyisten sem tudja meggyőzni arról, hogy jól néz ki.
Veled pontosan ugyanez van. A hajadat kisöpörhetnéd a homlokodból, kicsit edzhetnél és öltözködhetnél pasisabban, de ezek csak apró kukacoskodások, így is jól nézel ki és nem tudom, miért nincs barátnőd, de nem a külsőd az oka.
20 körülinek tűnsz.
22N
Szerencsések vagytok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!