Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyugat-Európában könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugat-Európában könnyebb csajozni mint itthon, mert jobb a társkeresési piac?

Figyelt kérdés

Régebben pár éve még azzal próbáltak lebeszélni a külföldre migrálástól, hogy igaz hogy több kint a pénz, de csajozni azt nem fogsz tudni, azt csak itthon lehet. Mert ott egy senki vagy.

Most meg már az van, hogy nincsenek csajok itthon akik társat keresnek. Tinderen effektíve már csak férfiak vannak. Ahogy a budapesti éjszakában is. Egyszerűen nem látni az egyedülálló lányokat. Óriási a nőhiány.

De ami igazán betett nekem most, hogy egy volt osztálytársam 2 éve költözött Berlinbe, 34 éves előtte szűz volt. Nem csoda, 162 centi magas, vézna, már kopaszodik és vénül is egyszerre, el tudjátok képzelni a többit.

Egyszerűen ő volt a legrosszabb genetikájú a gimis osztályban. Rá nagy tétben mertem volna fogadni, hogy soha nem lesz nője. Erre meg Berlinben futószalagon hozta össze a randikat, argentin, brazil, orosz, indiai, ukrán, indonéz meg mindenféle bevándorló nővel. És most össze is jöttek az egyikkel, voltak már együtt nyaralni is Olaszországban, Egyiptomban, most Thaiföldre mennek.

Egy ilyen pasi, hogy csajozhatott be Berlinben, amikor az volt eddig a mantra hogy egy magyar pasi az 0, zéró Nyugaton? Egy senki. Még akkor is ha jóképű. Amikor egy Gollam/Szméagol külsejű ismerősömnek is sikerült, méghozzá válogathatott is. Külföldön sokkal egyszerűbb?

Ha igen, akkor a f.szom verjem ebbe a qrva országba, megyek utána!

tegnap 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért nyelvet sem árt tudni hozzá. Meg azért nem gondolom, hogy szupermodellekkel jött volna össze.
tegnap 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjél!
tegnap 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Németül még nem is tud, középfokú nyelvvizsgája nincs meg. Angolul tud viszonylag jól.
tegnap 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Have a nice trip, bon voyage, buon viaggio, németül sajnos nem tudom.

Fájó űrt hagysz magad után itt 😢🤧

tegnap 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem könnyebb és igen a nyelvi akadályok ott lesznek. Persze ilyen alkalmi dolgoknál kevésbé szempont és mivel multikulti van ezért biztos van, akinek mi vagyunk egzotikusak. Ettől függetlenül komoly kapcsolatot az ottaniaknak is nehéz, minden statisztika alapján a németek, svédek közt van a legtöbb szingli a világon. Ott már sokkal kisebb az a fajta társadalmi nyomás, ami nálunk még megvan, hogy családot kell alapítani. Ettől függetlenül az ők társadalmuk is szépen hanyatlik, öregszik, megy tönkre a nagy jólét ellenére is.
tegnap 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Én most jöttem vissza Ázsiából,rengeteg szingli csaj van kint.
tegnap 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Akkor gondolom a kedves ismerősödnek lett pénze.... ott a válasz
tegnap 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

A "genetikai előny" nem tudom hogy terjedt el a köztudatban.

Én a valóságban csomó Sherk meg Chewbacca külsejű emberekkel is összejönnek nők, átlagos anyagiak mellett.

Aki ennyire a pénzt meg a külsőt ajnározza, ott inkább a belsővel szoktak bajok lenni.

Az meg ugyanaz mindenhol, akrmilyen messze mész.

tegnap 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ismerek mindkét nemből példát, aki talált külföldi párt helyben. Annyi a titok, hogy ott is ugyanabból a kasztból keresgélsz amiben te vagy. Pl csóró szakmunkás csóró szakmunkáslánnyal tudott összejönni. Valami közös nyelv persze kell.
tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!