Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerős nő azt mondja cuki vagyok, tetszem is neki, de nem úgy tekint rám mint férfi. Inkább mint barát. Innen van kiút?
Lehetsz barát. De a kukidat nem fogja leszopni. Azaz nem vagy jó pasi számára.
Dagi vagy?
a cuki vagy! egy nőnél azt jelenti hogy a bugyiját soha nem fogod lehúzni róla
sajnálom, de ez 100%
Nincs
Fun fact, de a nők általában azokkal halál kedvesek, akiktől nem akarnak semmit, akikkel pedig flegmák és lekezelők, azokért oda vannak.
A nők sokkal egocentrikusabbak mint a férfiak. Az a nő, aki szépeket mond egy számára vonzó férfinak és szinte lemegy kutyába, az vagy nagyon kétségbeesett, vagy tényleg annyira TOP pasi vagy, hogy úgy gondolja ilyet nem sodor útjába még egyszer az élet.
Minden egyéb helyzetben a nők soha nem fogják pumpolni annak az egóját aki számukra vonzó, vagy megfordítva nem fognak megalázkodni és "s.gget nyalni" egy férfinak.
Amikor egy nő olyanokat mond, hogy te vagy a tökéletes pasi, meg nagyon helyes vagy, meg bárcsak ilyen pasija lenne mint te, az konkrétan egyenlő azzal, hogy nem akar tőled semmit és teljesen neutrális vagy számára. És most nyilván a való életről beszélünk, online lehet lemennek kutyába, de az teljesen más. De a való életben nem fog egy nő sebezhetővé válni azzal, hogy elmondja, tényleg odavan érted.
A nők szeretik ha "levadásszák" őket, játszani közben a királynőt, az elérhetetlent, a Miss Nemakárki vagyok szerepet, de amikor átmennek ilyen csajos megnyilvánulásokba, hogy cuki vagy meg helyes meg ilyen pasi kellene nekem, az onnantól kezdve felejtős.
"Amikor egy nő olyanokat mond, hogy te vagy a tökéletes pasi, meg nagyon helyes vagy, meg bárcsak ilyen pasija lenne mint te, az konkrétan egyenlő azzal, hogy nem akar tőled semmit és teljesen neutrális vagy számára."
Mindez azt jelenti, hogy emberileg tényleg megfelelnél viszont a legfontosabb nincs meg benned, a jó külső, a szexuális, fizikai vonzalom.
Én egész életemben ezt kaptam meg, szinte minden nő akivel valamilyen kapcsolatba kerültem azt mondták, hogy mennyire jó velem lenni, meg majd milyen boldog lesz a jövőben a párom, biztos sok nő akarna velem lenni.
Hát rohadtul nem, érdekes módon mindig csak az volt, hogy MÁS akarna velem lenni, de nem ő(k).
Ha a nő nem tekint rád férfiként akkor teljesen mindegy, hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!