Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?
"Randi vege es nem lett 2. Randi mert ezen kívül minden jól ment."
Szerinted ment jól minden ezekszerint. Aztán lehet, hogy
- igénytelen vagy élőben
- nem tudsz választékosan beszélni
- unalmas vagy
- nem passzol a személyiségetek
- mondtál valami nagyon gáz dolgot, ami neked fel sem tűnt
- randizott másik sráccal is, és ő volt a szimpatikusabb
56
A sikeres férfi nem "jár". Vagy olyannal vagyok együtt, vagy nem vagyok együtt senkivel!
Továbbra sem értem, hogy miért elitélendő "felszines" az, ha egy nőnek fontos az anyagi biztonság, de nem felszines, ha egy pasinak nem kell pl tulsúlyos nő! Mert erre még nem érkezett válasz.
28N
56 Senkinek sem jár semmi.
Én azt tettel le azt asztalra, hogy sikeres vagyok. Ennyi.
57-es
Nem is fog... Megindokolhatatlan, hogy a siker, életmód és az elvégzett tanulmányok alapján való válogatás felszínes, míg a mellméret és az arcberendezés szerinti nem... Az egyik (ha nem is 100%-osan), de beszél az illető személyiségéről, a másik meg konkrétan semmit nem mond el arról, hogy milyen az az adott nő.
Ezt akkor sem tudják megcáfolni szegények, ha vért izzadnak.
#56 régen is ez volt, csak akkor folytatni kellett a mondatot, hogy azért kell neki a pénzes pasi, mert ő választékosan beszél, jó csaj, vezeti a háztartást és majd neveli a gyerekeket, miközben a pénzes pasi dolgozik, tehát ő pont olyan nő amilyet egy pénzes pasi szeretne feleségnek.
Aztán jött a 21 századi feminizmus és eltörölték a mondat második felét.
"Az egyik (ha nem is 100%-osan), de beszél az illető személyiségéről"
Persze mert ha mondjuk azt mondja a pasi, hogy egy gyárban a soron és az irodában informatikus az aztán sokat elmond róla.
59
Mindenképpen többet mint az, hogy 39-es a lában vagy sötétbarna a szemem...
Igen, az általad választott és általad végzett munka többet elmond a személyiségedről, mint a veled született külsőd. (Kivéve, ha extrém módon leromboltad a tested.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!