Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?
2023. szept. 3. 10:48
1/111 anonim válasza:
400-500 szlovakiaban az atlag keres de nem a csoro magyarban ahol fityesz rokonsag vagy baratai toltik be az olyan allasokat ahol nem csak éh bérért meloztatnak..
2/111 anonim válasza:
Hogyhogy nem elég? Tudod te hány család él vidékeny kvázi nyomorban? Nekik elég volt.
3/111 anonim válasza:
Ne kezdd megint, lécciléccilécci😭😭😭
4/111 anonim válasza:
4
És elértél bizonyos életkort... Én egyetértek veled, de pl 21-23 évesen szinte semmivel nem lehet ennyit keresni, akkor sem ha tanultál.
5/111 anonim válasza:
Na akkor én az átlag alatt vagyok. Azért nem randiztam még vidéki lánnyal.🤣
6/111 A kérdező kommentje:
Nem nettó 700e-800e az átlag fizu még diplomásan se(Az informatikat nem számítva). Max vezetői pozícioknál.
2023. szept. 3. 11:24
7/111 anonim válasza:
8
Ez nem igaz.
A munkahelyemen 3-5 év alatt SIMÁN el lehet érni ezt a fizetést. Pénzügyi terület.
8/111 anonim válasza:
Ausztriában a gyárban kapsz 700 -800 ezret , vagy ha szuleid fizettek egy jo egyetemre a tanulasodra mert penzesek na akkor lehet ennyi penzed! Az viszi valamire legtobbszor akinek a csaladja tele van !
9/111 A kérdező kommentje:
"Ausztriában a gyárban kapsz 700 -800"
A kérdés az itthoni visszonyokra vonatkozik egyáltalán nem érdekel mi megy külföldön mert nem tervezek kiköltözni.
2023. szept. 3. 11:30
10/111 anonim válasza:
11. A valasz nem neked szolt, ha nem az okoskodonak aki 700-800 ezret mond atlagosnak.... Azert mert a szulei fizettek a tanultatasat azt hiszi mindenkinek ilyen konnyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!