Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem elég a vidéki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 3. 10:48
 81/111 A kérdező kommentje:
2023. szept. 3. 15:36
 82/111 anonim ***** válasza:
27%

78

Sírjál XD

2023. szept. 3. 15:36
 83/111 anonim ***** válasza:
28%

78

Kincsem... Te a feminizmuson nyekeregtél, én meg elmeséltem neked, hogy bármennyire is próbáltál így beállíani, bizony magamnak teremtem meg azt az életszínvonalat, amin élni szeretek, és nem leszek ellős kanca meg háziszolga azért cserébe, hogy egy hozzám hasonló kvalitásokkal rendelkező pasim legyen. (Nem is kellett.)

Természetesen vannak irreális elvárásokkal rendelkező emebrek. Például amikor incelkéim húzzák a szájukat a csúnyább, sikertelenebb nőkre, miközben ők a társadalom söpredéke. És igen, ott vannak a macskás vénkisasszonyok, akik valamiért meg vannak győződve róla, hogy egyszer majd sikerülni fog magas, jóképű férfit fogni. Én csak azt nem értem, hogy miért érdekelnek minket ezek az emberek? :D

2023. szept. 3. 15:41
 84/111 anonim ***** válasza:
12%

#79 Sehol nem írtam, hogy engem zavar, ha elvárja egy nő hogy sokat keressek. Szerintem az a normális, ha mindkét félnek magas elvárásai vannak és ennek ellenére egymásra találnak. Párválasztás nem olyan, mint a tejvásárlás, ahol egy közepesen sz@r már jó nekem. Ennyi válás sem lenne, ha tényleg csak az igazán passzoló emberek alapítanának családot.

Engem személy szerint, ahogy írtam is, ez az önmagukkal szembeni abszolút igénytelenség zavar, ami a magyar nőknél megfigyelhető.

Ehhez a házassági szerződéshez meg sok szerencsét. 3 számjegyű IQ-val a férfiak nem házasodnak vagy épp ellenkezőleg, csak olyan papírral hogy anyagilag semmi közötök egymáshoz. Álomvilágban élsz te is. Már rég másik férfival kúrod magad, de azért tartsalak el, hát ez nagyon nagy lol. Ahogy írtam, nagyon el vannak tévedve a mai nők. Kapni akkor lehet, ha adsz is. Nem a középkorban élünk, nem kötelező mosolygós hűséges házitündérnek lenni, de akkor a férfitől se várd azt ami régen elvárandó volt.

2023. szept. 3. 15:42
 85/111 anonim ***** válasza:
17%

Siralmasan szánalmas hogy annyira elszabadultak itt az indulatok, hogy a válaszok vagy felét törölhették már

Miközben a véresszájú feminácik hozzászólásait a saját fajtájuk is lepontozza annyira megosztó a kérdés.

Szerintem mindenki azt vár el amit akar, abszolút nem éri meg olyanokat hajszolni akiknek nem felelsz meg. Akkor szívesen maradnék egyedül, szerencsére nekem éppen nem kell

2023. szept. 3. 15:43
 86/111 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj, hogy nem értitek...

Felőlem egy dagadt, narancsbőrös, ritkás hajú, igénytelen MÁV jegypénztáros is elvárhatja, hogy magas, izmos, jóképű, sikeres párja legyen. Ahogy egy nyomorék, szánalmas, szocfóbiás kis gyökér is gondolhatja, hogy hozzá a sikeres, két diplomás, csini csaj illik.

A probléma ott kezdődik, amikor ezek a senkik keresztül-kasul "felszínesezik", "aranyásózzák" és "anyagiasozzák" a náluk jobb pasikat és nőket, amiért azok nem akarnak velük lenni. És lássuk be, ezt a férfiak részéről többször hallani.

Tehát NEM az elvárásokkal van a baj, hanem a sikertelenség tudomásul nem vételével. Nők részéről nem nagyon hallom a nyivákolást, hogy jaaaaaaj, a kockás hasú pasinak nem kellettem, hát micsoda felszínes gyökér már...

2023. szept. 3. 15:48
 87/111 anonim ***** válasza:
0%

#86: "És lássuk be, ezt a férfiak részéről többször hallani."

Olvastad már az itt érkezett válaszokat? Költői kérdés, nyilván nem. Szerinted férfiak sírnak itt, hogy ők bizony nem adnak le az életszínvonalukból más miatt, meg hogy neki jár egy sikeres férfi, különben akkor senki nem kell? Arról nem is beszélve, hogy például a kérdező is elég fiatal, nem tudom mire akar bárki is egy 26 éves pályakezdő férfinak a jelenlegi anyagi helyzetéből bármire következtetni, arról nem is beszélve, hogy bármikor tudod képezni magadat, bármikor lehet szakmát váltani, bármikor eltudsz végezni még egy alapképzést/mesterképzést, ki lehet tanulni egy nyelvet legalább középfokon, bármikor kaphatsz még egy előléptetést. Tehát te ezen a szinte még messze vagy attól, hogy a szakmádban nagyon jól kereső pozíciókat tölthess be.

Magyarul ami itt össze van hordva az egy nagy rakás bullshit és teljesen alaptalan állítások. Most ha valakinek alanyi jogon jár egy sikeres férfi, akkor legyél már legalább egy 8/10 külsőre vagy felette, az nem elég, hogy te milyen jó életszínvonalon élsz, ha amúgy nem szívesen tölteném veled együtt a szabadidőmet, nemhogy wellness, meg külföldi nyaralások. Mintha valami incel siránkozást olvasgatnék, de komolyan, ezúttal viszont csak nőkről van szó.

Amúgy meg most ki szerint bruttó 566 800 Ft az átlag? Én most vagyok 23 éves és váltani szeretnék a mostani helyemről, de ennyi idősen, ennyi tapasztalattal, én is csak 650-750-es bruttót mertem kérni, mert ha többet kérek nem fognak behívni sehová sem interjúra, ez az az összeg, amit még megakarnak adni nekem. De gondolom a GYk-s nőknek, én full csóró vagyok, mi?🤣

2023. szept. 3. 16:37
 88/111 anonim ***** válasza:
29%

84

Én arra gondoltam, ha mondjuk te akarsz válni!!!! Mert félrdugsz/jön mas...stb! Vagy szerinted oke, hogy egy nő b*ssza fel a karrierjet 10 évre?, (mert 3 gyerek minimum annyi!!! de lehet, hogy több is) majd ráunsz, ő meg ott lesz 10+ év karrier lemaradással!??? De arra volt képed, hogy elvárd, hogy a 3 gyerekkel maradjon ő otthon!

Márpedig csak igy vagyok hajlandó gyereket vallalni! Nyilván nem az Aldi pénztáros nőkre gondolok, de nézzél körbe, hogy hány ilyen van!

Persze ugye nem te viszed vásárra a bőröd, szóval értek, hogy neked mindegy, de egy intelligens diplomás, csinos, felsőpolcos nőnek talán mégse mind1...

2023. szept. 3. 16:43
 89/111 anonim ***** válasza:
31%

87

A férfiak nagyságrendekkel többet vernyákolnak ezen az oldalon. Nyisd már ki a szemed...

2023. szept. 3. 16:52
 90/111 anonim ***** válasza:
1%
#89: Régebben igen, de mostanában már kezd kiegyenlítődni a helyzet, hiába mondod azt, hogy mennyi incel van, már lassan egálban vannak a dolgok.
2023. szept. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!