Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?
omg mi van itt.
És mi van velem aki csak egy normális nővel szeretne családot alapítani?
Ha van itt olyan írhatna.
29F
99
Mint mondtam, nemcsak a szakma számí, hanem a hozzáállás, a környezet, amiben dolgozol, a terveid, a tanulmányaid, hogy mennyire fejleszted magad stb. Olvasd vissza a kommentem, ha nem hiszed, tényleg ezt írtam.
Amúgy meg ha kizárólag a pénz érdekelne, azzal sem értem, mi a baj. Ha neked a nők a külseje miatt kell, akkor mi a probléna azzal, hogyha egy férfi a pénze miatt kell?
Akkor mi ha nem ez?
Nem vagyok csoró de azért mérhetetlenül gazdag se.
106
Ugyanígy nem mondta senki, hogy a pasi csak a sikeressége miatt kell, ezt csak ti képzelitek oda.
Nekem sem a legsikeresebb, sem a legjobban kinéző pasik nem kellenek, mert én sem vagyok ilyen szinten. De itt már az probléma, ha nem a legnyomorékabb lúzerrel akar lenni egy nő.
#96 Miért várod el hogy a férfi anyagilag kompenzáljon a 3 gyerek után? Nem a férfi miatt szülsz gyereket, hanem magad miatt, a gyerekek miatt!! Ha megcsal a férjed, attól még a gyermekek anyja maradsz, ezt az értéket nem veheti el tőled senki. Agyrém, hogy csak a pénz pénz pénz, illetve az én én én megy a mai világban. Régen messze alacsonyabb volt az életszínvonal és valahogy mi is megszülettünk.
Illetve ne gondold, hogy egy férfi családalapítás nélkül ne tudna messze magasabb életszínvonalat nyújtani magának, mint gyerekekkel, feleséggel vagy egy mérges ex-szel aki perelgeti. A gyerekvállalás mindkét félnek kockázat és hatalmas anyagi teher. Ha egy nő ilyen szinten bebetonozott anyagi biztonságot akar mint te, akkor nekik soha nem lesz gyerekük, legalábbis tervezett módon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!