Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?
Na akkor áruld el te ebből mire jötél rá?
Nagyon kíváncsi vagyok...
57-es: Tessék? És ha a nő is jól keres és sikeres? Nekem nem azért kell sikeres férfi, hogy eltartson, hanem azért, mert magam is sikeres vagyok és ÉN nem akarok eltartani egy felnőtt embert.
Tehát nem a háziszolgája, hanem a partnere akarok lenni. Ennyire meglepő lenne?
" ÉN nem akarok eltartani egy felnőtt embert"
Nektek már az is eltartás ha a pasi nem tud aláttok tenni wellnes hétvégét úgy, hogy ne kelljen felezni és mindent neki fizetnie.
63
Nem-Nem! Nem kell alám tenni! Én kifizetem a wellnes/kulfoldi nyaralások, shopoing, mozi, vacsi, egyéb kozos progik rámeső részét! (Netto 750 et keresek) Te.ki tudod fizetni a tiédet?
61
Pusztán ennyiből nem sokra, de mondjuk egy informatikusról arra asszociálok, hogy valószínűleg reál beállítottságú személy. Az általam (akárcsak távolról) ismert informatikával foglalkozó emberek többnyire racionális gondolkodású férfiak. A munkahelyemen pl az IT-sok keveset lelkiznek, inkább a megoldásra koncentrálnak egy problémánál.
Nyilván nemcsak ennyi tartozik hozzá a dologhoz, hanem az, hogy pontosan mit dolgozik? Mik a tervei? Hogyan fejleszti magát? Hogyan áll a munkához? Mennyire fontos számára a karrierje stb.
Viszont megkérdeznélek téged is. A SZEMÉLYISÉGEMRE nézve mire következtetsz abból, hogy genetikailag vékony vagyok? Vagy abból, hogy 39-es cipőt hordok. Tessék...
Aha szóval kiderült, hogy te is csak annyit tudsz megfejteni egy pasi szakmájából mint egy pasi a nő külsejéből de az továbbra se felszínes részetekről ha ti a temerdék pénzt alapozásnak vesszitek egy pasitól de ha egy pasi nem tud vonzódni a túlsúlyos nőkhőz akkor milyen felszínes tuskó.
👏👏👏
Igen tudnám állni mert tudok spórolni.
A kérdésre válaszolj mucuka... Én elmondtam, hogy mire következtetek egy ember szakmájából. Most te mondd el, hogy mire következtetsz abból, hogy 39-es cipőt hordok. Na hajrá... Vonj le valid következtetéseket. Gyerünk, ne kímélj...
Ostoba.
67
Közel fele annyit keresel, mint én. Tehát nem tudnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!