Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?
26
És? Hogy jön ez ide? Nem azt mondtam, hogy kizárólag gazdag emberek intelligensek, ahogy azt sem, hogy kizárólag intelligens emberek gazgadok...
Annyit mondtam, hogy a munka, siker, az elvégzett tanulmányok alapján válogatni sokkal kevésbé felszínes, mint a külsőre menni. Ennyit állítottam, és ahogy látom, ezzel nem is nagyon tudsz vitába szállni.
"Annyit mondtam, hogy a munka, siker, az elvégzett tanulmányok alapján válogatni sokkal kevésbé felszínes, mint a külsőre menni. Ennyit állítottam, és ahogy látom, ezzel nem is nagyon tudsz vitába szállni."
Szóval te mégiscsak aranbyásó vagy csak nagyon jól titkolod. (Kivétel ha te is hasonló anyagi szinten vagy).
Ellenben ha a pasi egy vizuális típus és nem tud vonzódni túlsúlyos nőkhöz az már égbe kiálltó bűn.
Megjegyzés a félreértések elkerülése végett:
Az ég világon semmi bajom nincs a kövér nőkkel sőt van egy nő barátom is...
33 Édesem... Egy kicsivel többet keresek mint a pasim, viszont mindketten jól keresünk. Nem jönnék össze hozzád hasonló nyomorékkal, viszont nem a luxusra meg a kitartottságra hajtok, hiszen magamnak teremtek meg mindent.
Amúgy meg ilyen alapon a férfiak se akarjanak náluk jobb csajt, mert akkor felszínesek, nemdebár??
De nem érted, hogy nem probléma, hogyha egy férfi vékony / kövér / fiatal / öreg / klasszikusan nőies / "vagányabb" stílusú / kismellű / nagymellű nőhöz vonzódik... Hát istenem, erről nem ő dönt. Ahhoz vonzódik, akihez a génjei vagy az isten tudja mi bekódolták.
De ugyanígy akkor te is felejtsd el, hogy az intelligenciához, biztonsághoz, műveltséghez vonzódó nőkkel probléma van. Ők is ahhzo vonzódnak AMIHEZ CSAK AKARNAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!