Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem elég a vidéki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég a vidéki nőknek az átlag kereset egy pasitól nettó 400e?

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 3. 10:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
14%

12 Az egyetemet nem kell fizetni, ha bejutsz államira. Márpedig a helyek többsége állami, illetve létezik egy olyan dolog, hogy - most figyelj - diákmunka.

Anyám (tanár) egyedülálló szülőként mindkét gyermekét egyetemre adta. Ne mondjuk már azt, hogy ez annyira drága mulatság. Max ennek a nagyon putris társaságnak nem fér bele.

2023. szept. 3. 11:36
 12/111 anonim ***** válasza:
11%
#13: Az ne zavarjon, hogy van ahol egy alapképzés 550K önköltségesen. Na meg ha be is jutsz államira, ha nem olyanok a tanulmányi eredményeid, átrakhatnak simán.
2023. szept. 3. 11:44
 13/111 A kérdező kommentje:

"Az egyetemet nem kell fizetni, ha bejutsz államira"

Ez nem teljesen igaz még ha államin vagy de nem kerülsz be kolira akkor is súlyos pénzeket emészt fel az albérlet kaja és egyéb dolgok például.

2023. szept. 3. 11:46
 14/111 anonim ***** válasza:
18%

Én azt látom, hogy háromféle ember nem megy egyetemre:

1. Aki mást akar csinálni

Ismerek asztalost, kerámikust, légiutaskísérőt, villanyszerelőt stb, akik nem az akadémiai tanulmányokban találták meg önmagukat, hanem egy másfajta utat választottak. Legtöbbjük bolgod, elégedett, sikeres a munkájában, és konkrétan SENKIT nem ismerek, aki lenézné vagy megvetné őket, mert a szenvdélyüknek élnek. Néhányuk egyébként nálam is jobban keres.

2. Aki ostoba, és semmilyen más terve nincs

Az ilyen nem azért nem tanul tovább, mert vagy egy más elképzelése a jövőjéről, hanem azért, mert buta, mint a föld.

3. A NAGYON csóró

Magyarországon a felsőoktatás ingyenes. Rengeteg állami hely, tanulmányi és szociális ösztöndíj van, vannak különböző támogató programok, illetve a legtöbb szak mellett azért dolgozni is lehet. (Kivétel talán az orvosi, a jog illetve egyes mérnöki szakok).

Na most akinek a családja tényleg ott tart anyagilag, hogy havi 40-50 ezret nem tud a gyerek tanulmányaira és későbbi sikereire áldozni, az nem tudom, mit csinált az elmúlt 30 évben, de hogy nem dolgozott, az kurv*élet...

Engedtessék meg, hogy ne akarjunk ennyire tré családba beházasodni. Köszönjük.

2023. szept. 3. 11:48
 15/111 anonim ***** válasza:
14%

12 Mondom államin ingyenes... Látom, téged sem taníttattak a szüleid, ha ennyire nem megy a szövegértés. :DDDDDDDD

Kérdezp, rengeteg egyetemista kollégiumban lakik. Az ország legjobb mérnöki egyetemén 10-15 ezerbe kerül egy kollégiumi hely. Én nem azt mondom, hogy teljesen ingyen, mindenféle áldozat nélkül el lehet végezni egy egyetemet, de aki ennyit nem hajlandó a saját / gyerekei jövőjébe belefektetni, az rohadt gáz. (Már ha nincs valami más terve, amivel jól meg lehet élni.)

2023. szept. 3. 11:52
 16/111 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem elég a vidéki PASIKNAM az átlag KINÉZET egy NŐTŐL? Duci alkat, 80kg, nem szép arc?
2023. szept. 3. 12:11
 17/111 A kérdező kommentje:

Egyrészt ez nem válasz csak kicserétél pár szót a kérdésemben.

Másrészt mi férfiak vizuális típusak vagyunk bocsi:)

Te talán a pasi pénzére gerjedsz be?

Nekem nagyon ez jön le a válaszodból.

2023. szept. 3. 12:14
 18/111 anonim ***** válasza:
25%
Az én barátom most fog végezni az egyetemen (én már dolgozom), és jelenleg 160 ezer forint neettót keres gyakornokként. Mondjuk iszonyat aranyos, okos, vicces és még jóképű is.
2023. szept. 3. 12:16
 19/111 anonim ***** válasza:
62%

"Miért nem elég a vidéki PASIKNAM az átlag KINÉZET egy NŐTŐL? Duci alkat, 80kg, nem szép arc?"

Mondjuk azért mert nem ez az átlag

Az átlag fiatalabb nők nem 80 kilósak, még ha vannak is ilyenek

Illetve ahogy a gazdagabb nők nem akarnak maguk mellé csóró pasast, úgy a normál testalkatú pasas is elvárhatja hogy a párja ne legyen elhízva

2023. szept. 3. 12:17
 20/111 anonim ***** válasza:
53%

Nem a pénzre, hanem ami amögött van. Az ambíció, éretelem, intelligencia, talpraesettség, kitartás stb.

Bocsi, de az, hogy mivel töltesz 8-9-10 órát minden nap, az, hogy mit tanultál, mivel foglalkozol, milyen környezetben töltöd a napjaidat, hogyan állsz a munkához, az sokkal inkább tartozik a személyiségedhez, mint az, hogy én 169 centi magasra nőttem és genetikailag vékony vagyok.

Ha én arra indulok be, hogy valaki sikeres, akkor sokkal inkább a személyiségéhez vonzódom, mint az a férfi, akinek feláll a seggem látványától. Na ki a felszínes?

2023. szept. 3. 12:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!