Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a nőknek az ilyen okoska kinézetű intelligens férfiak mint például Sebeők János vagy Stephen Hawking?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 16:46
2/6 anonim válasza:
Egyrészt nincs összefüggés az "okoska kinézet" és az intelligencia között, másrészt Stephen Hawking egy roppant ostoba példa, hiszen egeneratív idegrendszeri elváltozással küzdött, ami nem csak lebénította, de a külsejét is jelentősen torzította.
3/6 A kérdező kommentje:
2023. szept. 1. 16:52
4/6 anonim válasza:
Tegyük hozzá, hogy Hawkingsnak fiatalon is lett felesége, és miután teljesen lerottyant, úg ymég beújított egy új feleségre.
és 1esnek igaza van, attól még, hogy így nézel ki, nem feltétlen vagy okos. Miért is lennél?
Amúgy mint minden ilyen stílussal kapcsolatos kérdésnél a válasz ugyanaz: vannak nők akiknek bejönnek, és vannak akiknek nem.
ha az a kérdés, hogy lehet-e nője, akkor a válasz egyértelmeűn az, hogy igen.
5/6 anonim válasza:
Nekem abszolút nemnjön be ez a típus.
6/6 anonim válasza:
Nekem pont ez a tipus jön be, ugyanis szapioszexuális vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!