Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már volt 10/10-es barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már volt 10/10-es barátnőm akkor hogy lehet az hogy mostanában kategóriákkal rosszabb nők is elutasítanak?

Figyelt kérdés

Nem egy fullos csajom volt az elmúlt 3-4 évben, mostanság azonban lejjebb adtam az elvárásaimat, de még egy kövérebb csajt sem érdeklek igazán. Alig írnak vissza, folyton butítják le a kommunikációt a gyér válaszokkal, aztán mindenki eltűnik.

30F

tegnap 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerencséd volt, most meg már nincs. Nyilván nem véletlen, hogy azok a 10/10-es nők már nincsenek veled.
tegnap 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Tipikus esete vagy annak, amikor felteszik a sz*rt a polcra, és egyből lekvárnak képzeli magát.

Életedben egyszer volt szerencséd, nem azért volt veled az a nő, mert te annyira jó parti vagy.

tegnap 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet,várj majd jön megint egy tízes.

Lehet csak vígasztalódni akarsz

tegnap 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen egy 10/10-es nő?
tegnap 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Szerencse volt. Mostmár életedben nem kapsz több csinos nőt.
tegnap 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
infláció
tegnap 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet nem túl előnyösen öregszel😬 Vagy azért mert a korosztályodnak a nagy része foglalt, bármi lehet.
ma 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Rosszul oregszel, innentol mar csak lefele lesz
ma 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt vagy csak nem nézel már ki olyan jól. Én mindig kb ugyanazt tapasztalatam, mint most te, olyanoknak tetszettem max, akikre fel sem állt volna.
ma 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!