Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 èvesen hol/hogy lehet elkezdeni az ismerkedést ha eddig nem tettem meg èletem során mert egyáltalán nem volt önbizalmam?
Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok?tegnap 23:07
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Hidd el nincs értelme.Ha törékeny az önbizalmad,hidd el az ismerkedéssel csak visszalöknéd magad oda,ahol voltál.Örülj neki,hogy van önbizalmad,a sok paraszt csak újra lehúzna.
2/10 anonim válasza:
És most már van önbizalmad? Bárhol lehet ismerkedni.
4/10 anonim válasza:
Leginkább sehol. 26 évesen elkezdeni már késő, ha eddig nem voltál sikeres (semmi köze az "önbizalomhoz") akkor most sem leszel... Sajnos ez tapasztalat.
5/10 anonim válasza:
Ott hogy elkezdesz beszélgetni másokkal, és nem hiszel az első 4 nyomorultnak
6/10 anonim válasza:
Ezt 16-20éves kor között kellett volna! Most már egy kicsit elkéstél vele..
7/10 anonim válasza:
Munkahelyen, hobbi, sport körökben, kutyafuttatóban.
9/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hány éves vagy. Ha nem megy az ismerkedés úgy általában, akkor nem vagy könnyű helyzetben akkor sem, ha már volt barátnőd történetesen. Nekem is volt több éves kapcsolatom mégsem ismerkedem már több mint egy fél éve senkivel.
10/10 anonim válasza:
Szó szerint bárhol. Csak az a baj, ha eddig sem volt sikered, akkor ezután se nagyon lesz és valszeg azért mert annak a rétegnek akiknél sikered lenne, az nagyon a te szinted alatt lenne.
Nekem sem volt soha barátnőm, ronda sem vagyok, de ahhoz már nem nézek ki elég jól, hogy olyanokkal tudjak ismerkedni, akik engem is vonzanak. Pl egyik nap a Likneren a csaj kért rólam képet, én direkt megkerestem egy olyan selfie-t, amire mások is mondták hogy jó lett, erre meg amint meglátott többet nem írt vissza. Pedig a csaj sem volt insta modell, sztm lehetett volna valami köztünk, de a külsőm kevés volt hozzá. Nem egy ilyen sztorim van sajnos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!