Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a plusz ami kell a nőknek és hogyan változtassak hogy meglegyen bennem ez a plusz?
38 éves vagyok és több száz randin vagyok már túl internetről, Randivonal, Tinder, Elittárs, chat.hu és még sorolhatnám ezeket az alkalmazásokat.
Randik 90%a nagyon jól sikerül, több órás beszélgetés, nevetés, nagyon jól érezzük magunkat, de a vége mindig az ugyanaz, a nő elismeri hogy nagyon intelligens vagyok, nagyon kedves vagyok, nagyon jól lehet velem beszélgetni szimpatikus is vagyok. humoros is hiszen végig röhögik a randit, de nincs bennem meg az a plusz, nincs meg a kémia és társai. Az is bizonyítja hogy jó lehet velem lenni ugyanis még utána azért keresnek ezek a nők és barátságot akarna a többség
Nyilvan azokrol a nőkről.kètdez akiknek igénye az a plusz.
Annyian nem értik az általános alanytl fogalmát.
Ha en azt kerdezném mit tegyek hogy tetszek a pasiknak, nyilván azokrol írok akiknek tetszeni akarok
Nem csak a külső lehet, bár tagadhatatlan, hogy, ha nem vagy semennyire se vonzó számára külsőre, akkor bizony esélytelen a vonzalom.
De, nálam ez a plusz a magabiztosság. Ahogy mozog, ahogy beszél, ahogy megnyílvánul a férfi. Hogy azt érzem, hogy képes vezető lenni, vagy azt, hogy ezt tőlem várja. Ha azt érzem, hogy önálló, kialakult felnőtt és a többi fontos tényező is adott, akkor jön a vonzalom. Ha azt érzem, hogy ki akar szolgálni, hogy nem egyenrangú fél a beszélgetésben, hogy nem önálló gondolatokat közöl, hanem engem monitoroz és aszerint dönt, válaszol, vagy nyíltan állandóan engem hoz döntési helyzetbe, magyarázkodik, bizonytalan, akkor esélytelen a vonzalom, akkor is, ha amúgy tetszene. Volt már erre példa.
Nekem egy másik egész felnőtt kell a kapcsolatba, nem valaki, aki tőlem függ. De nem mindenkire igaz ez sem. Nem mindenkinek azonos az a "kapcsoló" a fejében, ami ezt eldönti.
Egyetértek a 8-assal, a magabiztosság nagyon fontos. Ha azt érzem, hogy mindenben tőlem várja a döntést, hogy engem akar utánozni, akkor az a benyomásom alakul ki, hogy nincs is személyisége.
Kérdező, lehet fejlődni ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!