Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a plusz ami kell a nőknek és hogyan változtassak hogy meglegyen bennem ez a plusz?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok és több száz randin vagyok már túl internetről, Randivonal, Tinder, Elittárs, chat.hu és még sorolhatnám ezeket az alkalmazásokat.

Randik 90%a nagyon jól sikerül, több órás beszélgetés, nevetés, nagyon jól érezzük magunkat, de a vége mindig az ugyanaz, a nő elismeri hogy nagyon intelligens vagyok, nagyon kedves vagyok, nagyon jól lehet velem beszélgetni szimpatikus is vagyok. humoros is hiszen végig röhögik a randit, de nincs bennem meg az a plusz, nincs meg a kémia és társai. Az is bizonyítja hogy jó lehet velem lenni ugyanis még utána azért keresnek ezek a nők és barátságot akarna a többség

2023. szept. 3. 09:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vagyok magabiztos szeretem ha a nőt irányít
2023. szept. 3. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak gyerek szerepben fogsz maradni egy kapcsolaton belül is, a párod meg a potanyukad lesz, nem az egyenrangú partnered. Akikkel randiztal, nyilván nem erre vágynak.
2023. szept. 3. 10:25
 13/18 A kérdező kommentje:
12. Igen valahol erre vágyok ebben van igazság
2023. szept. 3. 10:26
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

"...valószínűleg külsőleg nem vagy elég vonzó."

Szerintem ez kizárt

Ha a férfi nem vonzó, akkor a társkereső oldalakon soha egyetlen randit sem tudna összehozni

Az hogy ez már megy a kérdezőnek, félsiker.

Inkább a személyes megjelenésében lehet valami negatív ami elijeszti a nőket a továbbiaktól

Hiszen mindig a személyes találkozón vérzik csak el

2023. szept. 3. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14-fenykep és valóság között nagy különbségek lehetnek.
2023. szept. 3. 10:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
12-akkor nem csoda, ha nem akar akkor többé találkozni. Én sem akarnék nőként orokbefogadni egy felnőtt testben elő gyereket.
2023. szept. 3. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, vannak nők, akiknek ez megfelel. De, te valamiért nem őket szűröd ki, nem ők vonzzanak. Ebben a helyzetben valóban bajban vagy. Próbáld meg megfogalmazni milyen lenne számodra az ideális pár, nő és már az elején próbáld kiszűrni azokat, akik valószínűleg nem az a típus. Kb ennyit tehetsz.
2023. szept. 3. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég vonzó külsőleg.

Lehet képek alapján 7-8 vagy ezért összejön a randi, valóságban meg 4-5 és itt vége is a dalnak.

Az egy dolog hogy jól eldumáltok, de ő már az első percben eldöntötte hogy köztetek nem lesz semmi.

2023. szept. 3. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!