Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a férfiak 60% -a szingli, míg a nőknek csak 30% -a?
A CNN mondta be ezt Amerikában és ott csinálták a study -t. Itt nincsenek migránsok, tehát valószínüleg még rosszabb az arány.
A videó:
https://www.youtube.com/watch?v=vK4y6C1Uuhw&t=62s
A kérdés, hogy hogy lehet, hogy nőből ennyivel kevesebb a szingli.
Egyik sem. A kutatás a 18-30 éveseket vizsgálta. Én nem csak a kutatást olvastam el korábban, hanem az összes szakértőt is, akik hozzászóltak a témához (pszichológusok, szociológusok, könyvszerzők, egyetemi tanárok). A huszonéves nők közül sokan a harmincaokkal ismerkednek valószínűleg (hiszen a kutatás a 30 év alattiakat vizsgálta ugye).
Ha érdekelnek a szakértők hozzászólásai, akkor az alábbi cikket javaslom kiegészítésként:
Például megemlítik a cikkben azt a szempontot, hogy a mai fiatal férfiaknak csupán 25%-ának van baráti köre, míg 1990-ben a férfiak 55%-ának volt baráti köre (csak körülbelüli pontossággal idéztem a számokat). Ez volt az egyik fő ok, amit a kutatók feltételeztek a sok szingli egyedülálló férfi ügyén.
A nők sokkal nagyobb hányadának van baráti köre, mint a férfiaknak, emiatt a nők közül kevesebb a magányos, jobban megvannak egyedül. A másik, hogy ma sokkal több nő dolgozik és keres jól, mint régen, és a nők jobban hajlamosak felfelé választani, ez is szerepel a cikkben.
De az okok szerteágazóak lehetnek, olvasd el, érdekesek a kutatói vélemények :)
18-30 között néztek, és 25 felett sok nőnek 30 feletti pasija, mivel nagyrészt a mai napig a férfi idősebb egy kapcsolatban.
Egyrészt, másrészt a szingli az a fogalom szerint, akinek soha nem volt tartós kapcsolata. Lehet, hogy az adott pillanatban éppen nincs senkihez,
Más értelmezés szerint meg az a szingli, aki egyedülallo és kapcsolatot keres. Ha nem keres, nem akar, akkor nem szingli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!