Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta nincs senkim egyre jobban frusztrál mi tèvő legyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen senki nincs akivel lehetne,nincs szerencsém ,más hogy viseli ezt a dolgot?ma 05:54
1/6 anonim 

válasza:

Beletörődtem már nagyon régen. Amúgy nyugis, békés élet ez, legalább egy dologgal kevesebb van az életben amivel foglalozni kellene, ami bosszúságot és frusztrációt okozna. Hidd el egy kapcsolat is ugyanolyan szar, mintha folyton azt éreznéd nincs senkid.
2/6 anonim 

válasza:

Egy másik személytől várod a megváltást? Ez régen rossz.
Ha majd önmagaddal jóban leszel és kiegyensúlyozott, na akkor tapadnak majd rád a nők.
Egy elkeseredett hapsi senkinek se vonzó.
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem elsősorban szexhiányod van. Lehiggadnál ha legalább az lenne, tuti.
4/6 anonim 

válasza:

Dolgozz magadon, mert valószínűleg alacsony az értéked a verseny társakhoz képes ezért nem kellesz senkinek.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem találom a megoldást
ma 17:04
6/6 A kérdező kommentje:
Rámegy az egész depressziós vagyok és eldobnam az életem.
ma 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!