Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon frusztrál hogy bűnronda vagyok és emiatt sose lesz barátnőm?
Tudom hogy nem ez a legfontosabb dolog az életben, de eléggé zavaró hogy a kortáelnézve már csak én vagyok szűz. Meg én is igényelném érzelmileg és testileg is, csak hát nekem is hányingerem van az arcomtól...
23/F
Nem amiatt nincs, hanem mert lusta vagy tenni érte.
Én is ronda vagyok, csóró is, a pecsem se nagy, mégis mindig volt gyönyörű, tündéri barátnőm.
Mitől vagy bűnronda? Én nőként alig ismerek bűnronda palikat. Bizti nem tartozol közéjük.
De képet küldhetsz priviben.
Egyébként meg testalkatod milyen? Beszéded, megjelenésed? Ezek mind sokat számítanak.
Átérzem a helyzetet.
Én későn kezdtem el csajozni 19 évesen és 21 évesen volt első bnőm.. Valakinek ez is rohadt késő valaki 16 évesen már összejön. A kapcsolat se olyan tökéletes mint azt sokan hiszik.
A lányok azt szeretik ha tudsz irányítani, ha ura vagy a helyzetnek, és nem pánikolsz (ez nehéz sokszor) de mellette nem vagy seggfej. Ha ezt betudod mutatni, ha tökös vagy akkor semmi nem állhat az utadba :)
Én egy dolgot mondok neked ha érzed hogy lépned kell, merj lépni, nincs rosszabb annál hogy töprengsz mi lett volna, és ha meglépted de úgy döntött a sors hogy "nem tesó" akkor gondolj arra hogy bátor voltál, te férfi voltál megtetted amit lehet, én ezt fogom rólad gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!