Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire frusztrált, vagy direkt csinálja?
A barátom összebalhézott a szüleivel (nem tetszett nekik, hogy egyetemre ment) és most nálunk lakik. Elkezdtünk egy külön szobát kialakítani magunknak, kicsit lassaskán haladunk vele, de egyre jobban néz ki.
Egy ideje viszont folyton mindig mindennel problémája van. Ha az éjszaka közepén nem viszem ki az edényeket az a baj, ha fáradt vagyok, és tovább alszom, akkor lusta vagyok, ha hozzá akarok bújni, mert szeretnék egy kicsit foglalkozni vele akkor ne zavarjam...
Hiába mondom neki, hogy szeretném ha egymással is foglalkoznánk egy kicsit, mindig elengedi a füle mellett. Ha meg csinálok valamit egyedül, mert nem figyel rám, akkor egyből az megy, hogy már biztos nem szeretem.
Régen havonta eljártunk fürdőbe vagy moziba, de most ez sincs meg a szoba miatti hajtásban, pedig nagyon szeretném, ha többet tudnánk kikapcsolódni, de a sok veszekedés már engem is kikezd rendesen.
Tesztel, vagy még mindig a szüleinek az ostobaságán lehet ennyire kiborulva?
Én a barátja vagyok, bejelentkezett, ezért találtam rá erre a kérdésre.
Az én szempontomból az a helyzet, hogy annyit érzek, hogy minél biztosabban halad a szoba, annál jobban "uralkodik" kevésbé hagy irányítani, ez fusztrál, elmondtam neki is, de nem érdekli látszólag. Akkor is neki van mindenben igaza, pedig én szerveztem le az egész folyamatot amin most keresztül megyünk, és igen. Egy düledező koszos kamrából már, bár még nem kész, de működő lakást építettünk a terveim alapján.
Nem mondom, hogy nyalja ki a seggem ezért a lány, de elvárnék némi tiszteletet, és azt, hogy hallgasson a szavaimra, fusztráló, hogy ehelyett azt tapasztalom, hogy mint egy kiskirálynő fölényeskedve veszi birtokba új birodalmát, és néha még én vagyok leszólva, amikor mondom, hogy mit hova kéne még felszerelni, megcsinálni, megkérem, hogy innen-onnan pakoljon már el.
Normális ember már itt hagyta volna. Én sajnos nem tehetem most ezt meg.
Ez megalázó. Ez fusztrál. Mintha hülyének lennék nézve, mintha semmit sem tettem volna. Pedig, lehet, hogy én nem mhetek haza mert összekaptam a szüleimmel, de ezt magam is meg tudtam volna bárhol csinálni.
Viszont ő, ha én nem lennék, maximum a nagymamájánál lakna, mert eszébe sem jutott eddig, hogy egy üres részt a házban arra is lehet használni, hogy lakjunk benne. jé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!