Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen srác már annyira nem szereti a párját, hogy direkt el akarja üldözni, hogy a lány szakítson?
Egy alkalommal étteremben voltak társasággal, mikor is este a pasi hazaküldte a lányt, azzal, hogy ő a barátaival szeretne még lenni. Miközben alig egy-egy hétvégén láthatta a barátnőjét!
Másik alkalommal, mikor egy városi fesztiválról akart haza menni a lány, megkérte a férfit, hogy kísérje át egy sötét sikátoron, de ő visszautasította ezt! Azzal, hogy nem akarja, hogy a barátai papucsnak nézzék.
Szerethette egyáltalán valaha? :(
Kedves Kérdező!
Ha ebben a történetben Te vagy az a bizonyos lány, sajnálom a barátod egy sötét bunkó!
Szerintem nem szeret, de ennyiből ezt nehéz megállapítani.
Az első is elég gázos(haza küldés), a második egyenesen botrányos, nem nagyon törődhet Veled.:(
Nem akarlak túlságosan befolyásolni, de nekem ennyiből ez jött le.
Nem tudom a körülményeket, mióta tart a kapcsolat(stb), ha rólad van szó esetleg egy bizalmasodat (nagyon jó barátnő)megkérdezhetsz hogyan látja ezt s kapcsolatot kívűlről, elkerülendő a kihasználás.
Még annyi kiegészítés: mindkét esetben a minimum a haza kísérés.
Előző válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!