Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki és ha igen, hogyan "jelezzem "neki, hogy nekem tetszik?
Van egy fiú aki tetszik , kollégista vagyok és mivel szakmát tanulok csak 2 hetente tudok ott lenni ,csak akkor találkozunk.
Találkozásunk óta tetszik , és egyre jobban közeledünk egymáshoz . Van pár dolog amit nem tudok hova tenni pl. : sokszor hülyéskedünk azzal , hogy megcsikizzük egymást, van mikor random megcsikiz reggel vagy amikor találkozunk, mikor rossz a kedvem felvidít , mindig szakít arra időt , hogy beszélgessünk,péntekenként megvárja míg elmegy a buszom a buszvégről, és FB-n is sokat írogatunk .... Lehet csak azért veszek minden kis apróságot jelnek , mert ennyire még nem voltam jóban fiúval? ( az zavart még össze , hogy a volt barátnője negyon hasonlít rám)
Hogyan tudathatom vele nonverbálisan ,hogy tetszik?
Arra gondoltam ,hogy okt.15.éna (ölelés világnapján) megölelem,vagy ilyesmi, szerintetek?
Köszi előre is a normális válaszokat :D
(jah a végére annyi ,hogy én 16 (L) vagyok , ő 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!