Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak akkor, ha én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak akkor, ha én is vágyom a szerelemre,de egyszerűen annyira frusztrál engem a mai tizen, huszonéves lányok nagyrészre, hogy az kimondhatatlan?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 21 évesen, többször próbáltam ismerkedni, elmentem randikra, de egyszerűen annyira látják bennem a passzív agressziót, hogy ott is hagytak, valamennyire érthető módon.

Számomra nagyon kiábrándító az, hogy egyszerűen csak sablontémákról tudnak beszélgetni, általánosságban nincsen meg az széles látó kör, ami egy fiatal felnőtt embertől elvárható lenne, teljes passzivitást vettem rajtuk észre, hanyagságot, és az életszemléletük leginkább az anyagiasságra van kihegyezve, holott a legtöbb még a szüleivel él.

Egyszerűen meguntam a játszámkat, a hatalmi játékokat, és a küzdj értem, de én semmit nem nyújtok effektust. Ez számomra azért rohadt zavaró, mert azért ott van bennem, hogy kéne egy pár.

Idősebb nő ismerősöm akad bőven, de velük nincsen meg a kölcsönös vonzalom sem egyrészt, másrészt már családjuk van, gyerekeik.

Illetve őket nem szexuális, vagy romantikus vonzalmi téren tudom elképzelni, hanem inkább másfajta csodálatot érzek, hogy nagyon sok témakörben, aktualitásban tudunk elmélkedni, azonosulni, de nagyon nehéz.

Nyilván, bennem is van hiba, de nem térek napirendre efölött, ti mit javasoltok?

tegnap 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
És te miről tudsz pl beszélni?
tegnap 19:14
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Igazából az autókon, és a sejtbiológián kívül bármiről, de miért, ez normalizált a mai világban, hogy töri magát az ember, aztán 3 rövid válasznál tovább nem jutsz, vagy ha esetleg a randiig eljuttok akkor is úgy kell vallatni?
tegnap 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

2

Semmiben nem lehetsz túlságosan elmerülve, ha azt gondolod, bármihez hozzá tudsz szólni. :))

A kérdés gondolom arra vonatkozott, hogy miről beszélgetesz szívesen? Mi érdekel?

Az a válasz, hogy “hát így mindenféle” az semmivel sem jobb, mint a csajok általad leírt viselkedése.

De persze abban igazad van, hogy egy randin illene mindkét félnek nyitottnak és érdeklődőnek mutatkoznia.

tegnap 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha sorozatosan ilyenbe futsz bele, akkor rosszul csinalsz valamit.
tegnap 19:36
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 Nem kezdek el random fegyverekről, vagy pszichológiáról, stb beszélni, nekem teljes átlagos témák is tökéletesek, de úgy hogyan álljon hozzá az ember, ha felnőtt nőktől ilyen kaliberű válaszokat kap, hogy: az jó, oké, mondj valamit, és sorolhatnám reggelig...
tegnap 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

5

Hát ez ilyen, főleg ha társkeresőn ismerkedsz.

Minden ember még vagy 20 másikkal beszélget rajtad kívül, így aztán senkire nem marad sok energia.

De férfiakkal sem más ez, elárulom.

tegnap 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb flegma,lekezelő,beképzelt. Mással is ilyenek,nem csak veled
tegnap 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Blablabla.

21 évesen mindenki ezt hiszi magáról, hogy mennyivel különb és értelmesebb, mint a többi.

Így 33 évesen már csak egy merő nyávogást lát az ember abban, amit ideírtál. Majd kinövöd, nyugi.

tegnap 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Na akkor velem beszélgethetsz kriminológiáról...
tegnap 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Próbálj nyitott, értelmes, intelligens típust keresni. Vannak ilyenek a 20-as korosztályban is azért, még ha ritkább is amit te keresel, de létezik. Ja és a passzív agressziót engedd el minél hamarabb, baromi taszító nőben és férfiban is egyaránt.
tegnap 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!