Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak akkor, ha én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak akkor, ha én is vágyom a szerelemre,de egyszerűen annyira frusztrál engem a mai tizen, huszonéves lányok nagyrészre, hogy az kimondhatatlan?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 21 évesen, többször próbáltam ismerkedni, elmentem randikra, de egyszerűen annyira látják bennem a passzív agressziót, hogy ott is hagytak, valamennyire érthető módon.

Számomra nagyon kiábrándító az, hogy egyszerűen csak sablontémákról tudnak beszélgetni, általánosságban nincsen meg az széles látó kör, ami egy fiatal felnőtt embertől elvárható lenne, teljes passzivitást vettem rajtuk észre, hanyagságot, és az életszemléletük leginkább az anyagiasságra van kihegyezve, holott a legtöbb még a szüleivel él.

Egyszerűen meguntam a játszámkat, a hatalmi játékokat, és a küzdj értem, de én semmit nem nyújtok effektust. Ez számomra azért rohadt zavaró, mert azért ott van bennem, hogy kéne egy pár.

Idősebb nő ismerősöm akad bőven, de velük nincsen meg a kölcsönös vonzalom sem egyrészt, másrészt már családjuk van, gyerekeik.

Illetve őket nem szexuális, vagy romantikus vonzalmi téren tudom elképzelni, hanem inkább másfajta csodálatot érzek, hogy nagyon sok témakörben, aktualitásban tudunk elmélkedni, azonosulni, de nagyon nehéz.

Nyilván, bennem is van hiba, de nem térek napirendre efölött, ti mit javasoltok?

nov. 4. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

#2 Miért nem tudsz kérdezni vagy érdeklődni ezekről a témákról, ha a jelölteted ez érdekli?

#5 Mert talán a nőket kurvára hidegen hagyja hogy az ar15 meg az ak47 milyen kaliberű fegyver és milyen töltényt használnak hozzá, ha ilyen nőt keresel akkor menj a katonaságba, ott is vannak nők, velük megtudod beszélni hogy a tankba milyen lőszer kell.

Te valami hatalmas szánalom lehetsz kérdező. Legjobb amit tehetsz másokkal ha egyedül maradsz életed végéig.

nov. 5. 03:35
 12/18 A kérdező kommentje:

#8 Mert, te mit tudsz felmutatni az életedben, attól eltekintve, hogy elvileg 33 évesen, csak azért, mert úgy indítok, hogy 21 éves vagyok, ideokádsz valami felszínes, sematikus sz@rt?

Vagy azért írsz ilyesmit, hogy hátha lazának tűnve bejössz a fiatal csajoknak/pasiknak, vagy egyszerűen te is itt éled ki magad.

Aztán ezek az emberek, amikor a másikból kihozták az állatot a súlytalan, de mégis pofátlan hozzászólásukkal, akkor egyfajta önigazolást keresve veregetik meg a saját, vagy egymás vállát, hogy: na, látod, megmondtam, ez egy vadállat.

#9 Nyilván, én sem szeretem, hogy ilyen vagyok, de egyszerűen a sokadik ilyen esetben már annyira kudarcnak élem meg ezt az egészet, hogy automatikusan átkapcsolok.

nov. 5. 10:16
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 Mennyire kell ahhoz mélyen lenni szellemileg, hogy egy adott tartalomból, ahol kismillió választható témából a fegyverek lettek kiemelve egy véletlenszerű példaként, te leírd, hogy mennyire nem érdeklik a nőket a fegyverek, és a csavar benne, hogy te kezdesz a fegyverekről beszélni valóban, mikor nekem eszembe sem volt. :D :D Hát ez kész, remélem nem szaporodsz.
nov. 5. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Hat, en egyik kiemelt kommentelo sem vagyok, de mar ez a “remelem,nem szaporodsz” szohasznalat is igen bicskanyitogato…

26N

nov. 5. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem most lett egy meglátásom, csak lehet hogy beszólásnak fogod venni. Mindegy, leírom. Szóval neked szerintem nem a 20-onéves lányokkal van főképp problémád, hanem az emberekkel. Azon belül is egy bizonyos réteggel. Adok egy jótanácsot is, nem éri meg szélmalomharcolni. Olyanokat keress, akik hasonlóak mint te.
nov. 5. 10:27
 16/18 A kérdező kommentje:

#14 Akkor kérlek olvasd el azt a választ, amire így reflektáltam, és írd le neki is, bár teljesen felesleges lenne, hiszen a szövegértési képességei valószínűleg egy átlagos 2.os tanuló szintjén rekedtek meg, de gondolom ő valami pajti itt, aztán gyorsan jöttél védeni.

#15 Egyáltalán nem veszem beszólásnak, lehet, hogy még talán mélyen igazad is van, csak nem látom be.

De most őszintén egy olyan társadalomban, ahol ember embernek a farkasa olyan apró dolgokban is, hogy mit írok itt le, akkor mit várjon az ember? Sokan mondják, hogy magyar mentalitás, de nem, sok külföldi országban is pontosan ugyanezt tapasztaltam.

De ha megpróbálod felhívni a figyelmet erre, még te leszel az "ostoba fiatal" a "tapasztalatlan" a "deviáns idióta" stb, mintha ezeket azért írnák, hogy szándékosan visszarángassanak téged abba a langyos kakiba, ahol valaha voltál, de ahol ők még bőven úszkálnak, lásd a #8-as példáját.

nov. 5. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:
39%
#16 Tökéletesen mutatja a válaszod mennyire szellemileg alulmaradott vagy.
nov. 7. 00:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, ez egy anonimoldal, ugyhogy egyreszt nem tudom ki, masreszt nem vedem:D

Hidd el, olvastam.

Nagyon sokat elmond egy emberrol, hogy ha kritikat kap, arra hogyan, milyen stilusban reagal.

nov. 7. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!