Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a férfiak 60% -a szingli, míg a nőknek csak 30% -a?

Figyelt kérdés

A CNN mondta be ezt Amerikában és ott csinálták a study -t. Itt nincsenek migránsok, tehát valószínüleg még rosszabb az arány.

A videó:

https://www.youtube.com/watch?v=vK4y6C1Uuhw&t=62s

A kérdés, hogy hogy lehet, hogy nőből ennyivel kevesebb a szingli.

2023. aug. 13. 16:14
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ma is undorító hímsovinizmus van."

Jó, de ennek ma már van egy olyan jelentős "ellenzéke" Magyarországon, amelyiknek a tömeges felháborodása képes volt elérni a 2010-es évek közepén, hogy pl. a (Deutsche) Telekom, a fő (koncert)szponzor kihátráljon Ákos mögül.

2023. aug. 13. 19:35
 32/53 A kérdező kommentje:

Egyébként azt nem értem itt, hogy hoztam egy 60% -os inceladatot. Ha a fele önként szingli (ami nem igaz) és mindenki igazat mond, akkor is legalább minden 30adik férfi incel.. Tehát brutális bicskanyitogató az adat.

Egy ilyen kérdésnél azt várnám a kommentszekcióban, hogy a szavazási lehetőségeken megy a vitázás.

Pl

- szerintem a férfitöbblet az oka de azért a másik is játszik

- Nem, egyértelmű, hogy az lmbtq lobbi

Ehhez képest még mindig megy a problématagadás meg a kozmetikázás még így 2023 -ban is???

2023. aug. 13. 19:37
 33/53 A kérdező kommentje:

31: "Szerintem ma is undorító hímsovinizmus van."

A férfiak 60% (van az 80 is) -a nem tudja elkezdeni a felnőtt életet (oké, nem akarja ez is lehet), de még mindig hímsovinizmusról beszélnek a feministák.

2023. aug. 13. 19:39
 34/53 anonim ***** válasza:
82%
Csak a miheztartás végett: kérdező, az, hogy neked meg a magadfajta életképteleneknek nincs kibe dugnia a farkát, az továbbra sem társadalmi probléma.
2023. aug. 13. 19:42
 35/53 A kérdező kommentje:

34: A társadalom 60% -a vagyunk 30 alatt és mi vagyunk a jövő*

*Ennek két oka van:

- A fiatalok adoptálják a leggyorsabban az új dolgokat, pl közösségi média, így mi érezzük először ezek negatív hatását. Szép lassan az incelprobléma fel fog kúszni az idősebb generációkba is.

- 20 év múlva az én generációm is 40 -es lesz ugye.

2023. aug. 13. 19:58
 36/53 anonim ***** válasza:
85%
Nincs összefüggés a hímsovinzmus és az életképtelenség közt. Fogalmad sincs, mit beszélsz.
2023. aug. 13. 20:32
 37/53 anonim ***** válasza:
84%

a #3-al és a #9-el teljesen egyet tudok érteni.

1. valóban sokkal kevesebb férfinak van baráti köre mint a nőknek, a nők legnagyobb részének van, így az életük is mozgalmasabb és nem unatkoznak nem lesznek pl. gamerek....

2. a szingli azt idehaza valóban mindenki előszeretettel használja, de valójában ebben az országban azt jelenti amit a #9 mond, tudatosan nincs senkijük, és nem azért mert nem jön össze semmi.

Azért a férfiaknál a többség nem tudatosan szingli, azaz nem szingli, hanem egyedülálló de nem akar az lenni, csak egyszerűen nem kell egyik nőnek sem akiknél próbálkoztak.

2023. aug. 13. 20:49
 38/53 anonim ***** válasza:
Erre valaki lökjön már valami linket légyszi.
2023. aug. 13. 20:53
 39/53 A kérdező kommentje:

Ja persze, a mgtow kisebbség meg nem akar csajozni saját döntésből.

38: A CNN szerintem elég.

2023. aug. 13. 21:10
 40/53 anonim ***** válasza:
63%

A férfiak 60% (van az 80 is) -a nem tudja elkezdeni a felnőtt életet

Mi van? Mégis miért? Azt ne mondd, hogy ez a nők hibája. :D A nők is nehezen kezdik el az önálló életet (ha erre gondolsz), mert lakhatási válság van. Csaxólok, hogy ez nemcsak a fütyiseket érinti.

2023. aug. 13. 21:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!