Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így még rátalálhat valaha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így még rátalálhat valaha a szerelem, lehet kapcsolata?

Figyelt kérdés
Adott egy rokonom, aki 60 éves és még mindig a 86 éves édesanyjával él, aki mindent csinál rá - főz, mos, takarít, szendvicset csomagol neki a munkahelyére. A rokonom magától még egy rántottát se tud sajnos megcsinálni, de az anyja nem is hagyja. Van így esély arra, ha már nem lesz köztünk az anyuka, akkor ennyi idősen találjon maga mellé egy párt?
ma 12:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem voltak anyagi gondjai, tehát nem emiatt maradt otthon, el tudott volna költözni otthonról.
ma 12:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az esély a kérdés, hanem az igény. Én nemrég randiztam egy másképpen sérült lélekkel, minden esélye meglett volna nálam jobbakat összeszedni, de semmi igénye nem volt arra, hogy bárkit összeszedjen. 45n
ma 12:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos mi jár a fejében, mostanában elég depressziós is lett, régen mindig nyitott volt, az utóbbi időben pedig nagyon bezárkózott. 20 éve volt utoljára párkapcsolata, ennyit tudok.
ma 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne igénye, lehetne, bár tényleg nehéz ennyi idősen, ha ennyi időn át megszokott egy ilyen életet.

De nyilván nincs rá igénye, jól elvan így, hisz akkor már változtatott volna.

ma 12:43
 5/11 A kérdező kommentje:

A másik, egy nő mennyire tolerálja, ha ennyi idősen eddig ellátták, mint egy gyereket?

Nem vagyok benne biztos, hogy az önállótlansága meg fog szűnni, ha nem lesz az anyukája.

Igazándiból azért kérdezem ezeket, mert nekünk is sok feladatunk lesz ezzel később, ha nem kapja kicsit össze magát.

ma 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de akkor felköthetitek a gatyát, mert egy nő se fogja bevállalni a kiszolgáló személyzet szerepét.
ma 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 Valószínűleg nem nagyon. Bár vannak olyan nők, akik - bocsánat, ez nem fog szépen hangzani - szeretnek kiszolgálni, olyan régi hagyományokat hoztak, ahol még ez volt, ebben nőttek fel, de már egyre kevesebb, az idősebb korosztály is "modernizálódik".

Bocs, ez leírva hülyén hangzik.

#4 vagyok

ma 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, szeretek gondoskodni, szeretgetni, de nem vagyok cseléd és anyuka egy kapcsolatban.
ma 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki szeret gondoskodni a másikról, mondhatni ez a szeretetnyelve, mert ilyen is van, az nem azt jelenti, hogy minden körülmények közt körülugrálni kivánja a másikat, muszájból, mert az illető önállótlan, életképtelen. Én is szivesen megcsinálok sok mindent a páromnak és ez számomra nem teher, de ha kell, ő is meg tud csinálni bármit, tehát nem függ tőlem. Ismertem egy párt, ahol a pasi inkább megvárta, hogy hazaérjen a felesége és adjon neki enni, mert annyira lusta volt, hogy egy vajaskenyeret kenjen magának. Nekem ilyen fickó nem kéne!
ma 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Meghal a mamája akkor megy utana. Életképtelennek lett nevelve. Biztos nem lesz másik nő aki átvegye az anya szerepét.
ma 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!