Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a férfiak 60% -a szingli, míg a nőknek csak 30% -a?

Figyelt kérdés

A CNN mondta be ezt Amerikában és ott csinálták a study -t. Itt nincsenek migránsok, tehát valószínüleg még rosszabb az arány.

A videó:

https://www.youtube.com/watch?v=vK4y6C1Uuhw&t=62s

A kérdés, hogy hogy lehet, hogy nőből ennyivel kevesebb a szingli.

2023. aug. 13. 16:14
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
55%

A fiatalok adoptalják az új dolgokat??? És itt el is érkeztünk a kérdező értelmi színvonalának csúcsához...

Nem mellesleg, mikor fejezitek már be a brutális férfitöbbletes balf@szságaitokat? Bár szerencsére eddig még nemigen ültek fel a hintádra. Nem ilyen válaszokra számítottál, egyelek meg! Remélted, hogy ez is egy nőköpködő téma lesz. Nem nyert.

2023. aug. 13. 23:06
 42/53 anonim ***** válasza:
61%

"CNN szerintem elég"

Nem arra, a szingli szó jelentésére. Szótár azt mondja, egyedülálló.

2023. aug. 13. 23:10
 43/53 anonim ***** válasza:
61%
Magyarországon a teljes lakosságot nézve a férfiak nagyobb százaléka él házasságban vagy kapcsolatban.
2023. aug. 13. 23:12
 44/53 A kérdező kommentje:

"mert lakhatási válság van":

Igen, az a másik dolog, amit helyre kéne tenni, viszont az incelprobléma fontosabb.

2023. aug. 13. 23:42
 45/53 A kérdező kommentje:
42: Oké a single -t nem szinglire kellett volna fordítanom, hanem incelre. Bocsánat.
2023. aug. 14. 00:57
 46/53 anonim ***** válasza:
26%

41! Ez egy olyan téma, ahol mint látjuk NŐK KÖPKÖDNEK, mindenre és mindenkire, aki nem azt a hülyeséget hiszi, amit ők mondanak.

Brutális férfitöbblet nincsen, csak jelentős a fő ok, abban van, ahogy írtam is, a női hipergámia, tehát az, hogy a nők idősebb, dominánsabb, pénzesebb férfiakat választanak partnernek. Ráadásul, mivel minden évben kevesebben születnek így több idősebb férfi jut kevesebb nőre, ergo valóban kialakul egy férfitöbblet még pluszban.

2023. aug. 14. 08:26
 47/53 anonim ***** válasza:
83%

Mi az oka annak, hogy a férfiak 60% -a szingli, míg a nőknek csak 30% -a?

Hallottam én is erről a statisztikáról. Ez a 30 év alattiakra vonatkozik. Szóval elsődleges magyarázat, hogy a 30 év alatti csajok jelentő része 30 év fölötti pasival van együtt.

Másodlagos magyarázat: a nők ha nincs tartós kapcsolatuk, hanem mondjuk csak összejárnak szexelni valakivel (vagy valkikkel) akkor is szeretik azt mondani, hogy nem egyedülállók, mivel még mindig van egyfajta társadalmi megbélyegzés, ha egy nő csak úgy alkalmilag szexelget.

harmadlagos magyarázat: egy-egy nagyon jó pasi több vasat tart a tűzben.

Negyedleges magyarázat: férfitöbblet. Tudom mindeni szereti lehurrogni a dolgot, de pl. Magyarországon a 18-30 év közötti korosztályban 51,4% férfi és 48,6 nő. Ez 2,8% különbség. Nem sok, de ha belegondolunk, hogy pontosan ez a korosztály a nők esetében a "legkívánatosabb", tehát a 20-tól akár a 80 éves bácsika is inkább választana 20-30 közötti nőt, akkor már jelentős lehet. Szóval sok 40-es, 50-es pasi "foglal le" az alapból kisebb létszámú korosztályból nőket, mint fordítva.

2023. aug. 14. 08:43
 48/53 anonim ***** válasza:
76%
"magas nyugati Chadek megpaskolják a pofid a faxukkal, vigyázz te virgonc huszár kérdező
2023. aug. 14. 09:42
 49/53 A kérdező kommentje:

“Szóval elsődleges magyarázat, hogy a 30 év alatti csajok jelentő része 30 év fölötti pasival van együtt.”:

Tudom, hogy sokan szeretnék ezt gondolni, de ez másik tanulmány alapján nem igaz. Ha igaz is lenne, a 20 és 30 közötti férfiaknak nem lenne ott a fiatalabb korosztály?

“A fiatalok adoptalják az új dolgokat???”:

A 40+ emberek nagy része mind a mai napig félig -meddig digitálisan írástudatlan. A fiatal nők ehhez képest instakirálynőként élnek már 10 éve.

Ez az egyik magyarázata a különbségnek a korosztályok között.

2023. aug. 14. 09:48
 50/53 VincentLaw ***** válasza:
100%
Mikor még általános, meg középsulis voltam, akkor az osztálytársnőink jelentős része idősebb pasikkal jött össze, mi annyira nem voltunk érdekesek számukra. Volt, hogy középsulisként, egyetemista sráccal voltak. Úgy voltam vele akkor, hogy 'oké, leszek majd én is egyetemista, akkor majd jobb lesz a helyzet'. Hát nem igazán tapasztaltam, hogy jobb lett :D. Aztán egzisztenciával a hátam mögött is inkább csak a visszautasítást kapom 35 évese, a 35 év körüli nőktől. Az hogy 20-30 közötti nővel ismerkedjek, az meg már szinte a fantasy kategória, egy azért, mert szóba sem állnak vele, kettő azért, mert tatának gondolnak. De ez csak az én példám, nem reprezentatív.
2023. aug. 14. 10:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!