Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve vagy egyedül?

2 éve kb.
Eddig nem jött szembe olyan aki kéne is.
Valahogy körbe vagyok véve gagyi munkatarsakkal öreg fogyatekos drogos szomszedokkal meg sorolhatnám.
Egyet se találok aki jo lenne.
Így kinomban egyelore alkalmizok csak, olyanokkal akik meg kapcsolatra nem jók amugy.
De az hogy tetszik is kémia is van es még kaocsolatra is jo lenne vki 2 éve ilyen nincs nekem.

3<
A 2 elegye...
Nem akarok olyat, akinek a habitusa nem üt meg egy bizonyos szintet, márpedig az, amit én keresek, fehér holló

Kapcsolat alatt is egyedül éreztem magam, az számít? :')
Azóta ugyan szingli vagyok, de nem érzem magam magányosnak.

"Hány éve vagy egyedül?"
Amennyi idős vagyok: 32
"Nem sikerül kapcsolat vagy nem akarsz?"
Nem sikerül. Évente kb. 1 randim van és soha nem érzik azt a nők, hogy én lennék számukra a tökéletes választás.

Nem egész 2 hónap híján 11 éve.
Ronda vagyok (és nő), tehát nem sikerült. Mondjuk ismerkednem sincs hol, net felejtős, élőben ha férfiba botlok, az többnyire már házas apuka így 30 fölött. Bár ilyen hosszúra nyúlt nihil után már vagyok olyan elkeseredett, hogy pont leszrom azt is, ha foglalt (attól még szex lehetne...), szóval a fő probléma a csúfság és az amiatti láthatatlanság, levegőnek nézettség. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!