Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi le a társadalom az olyan embereket akik jól elvannak egyedül mert ott vannak a szüleik?
Teljesen jól elvagyok egyedül mert szüleim ott vannak, tudok velük velük velük beszélgetni segítenek ha baj van ott vannak mellettem támaszként szeretnek stb.
Most kezdjek el bízni egy új emberben, egy idegen nőben, ki tudjak milyen, hogy fog elárulni, hogyan fog elhagyni, hogy fog megcsalni stb. abszolút nem biztos pont ma manapság egy nő vagy egy társ az ember életében, így nem is vágyok közeledni nőkhöz, a szexualitást megoldom a máshogy...
Tudom hogy szüleim meghalhatnak, de párom is meghalhat, sok özvegy ember él

2
A férfiak várható élettartama néhány évvel rövidebb, mint a nőké. A szüleid valszeg 25-30 évvel hamarabb meg fognak halni, mint te. Egyéb kérdés?
5. Ott van hogy "valszeg" ez egy fontos szó...
Mind a két nagyszülőmnél 30 évvel ezelőtt halt meg nagypapám, azóta egyedül voltak

7
Nekem aztán mindegy. Ha nem érted a valószínűség fogalmát, akkor itt a vége a vitának. :DDDD
9. De értem de bizok abban hogy nem sokkal előbb hal meg mint én...
És ha párom lenne akkor az olyan biztos lenne.. manapság nagyon nem működnek a hosszútávú kapcsolatok.. meg lehet nézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!