Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézi le a társadalom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi le a társadalom az olyan embereket akik jól elvannak egyedül mert ott vannak a szüleik?

Figyelt kérdés

Teljesen jól elvagyok egyedül mert szüleim ott vannak, tudok velük velük velük beszélgetni segítenek ha baj van ott vannak mellettem támaszként szeretnek stb.

Most kezdjek el bízni egy új emberben, egy idegen nőben, ki tudjak milyen, hogy fog elárulni, hogyan fog elhagyni, hogy fog megcsalni stb. abszolút nem biztos pont ma manapság egy nő vagy egy társ az ember életében, így nem is vágyok közeledni nőkhöz, a szexualitást megoldom a máshogy...

Tudom hogy szüleim meghalhatnak, de párom is meghalhat, sok özvegy ember él

febr. 3. 08:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
74%
Nekem mindegy, kiben bízol és kiben nem, de arra nem árt gondolni, hogy jó esetben a szüleid hamarabb meghalnak, mint te. Akkor mi lesz?
febr. 3. 08:11
 2/35 A kérdező kommentje:
1. Ezzel az erővel akkor az összes nő ne legyen párkapcsolatban mert sok esetben a férfi előbb hal meg mint a nő, mert a férfiak hamarabb halnak meg... na akkor mi lesz?
febr. 3. 08:14
 3/35 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen pasi az én szememben életképtelen! Persze így kényelmes, hogy alapvetően a szülők mindent megoldanak helyetted, de mikor szeretnél elköltözni otthonról, és férfiként a saját lábadra állni? Gondolom jogsid sincs, egész nap játszol stb, hát nem ilyen pasit keresnek a nők.
febr. 3. 08:15
 4/35 anonim ***** válasza:
74%
Hú, ez kemény.
febr. 3. 08:16
 5/35 anonim ***** válasza:
71%

2

A férfiak várható élettartama néhány évvel rövidebb, mint a nőké. A szüleid valszeg 25-30 évvel hamarabb meg fognak halni, mint te. Egyéb kérdés?

febr. 3. 08:16
 6/35 A kérdező kommentje:
3. Teljesen önállóan élek önálló háztartásom van, mosok, főzök takarítok és egymást kölcsönösen segítjük, van amikor én segítek anyukámnak bevásárlásban van amikor ő segít nekem egyéb dolgokban...
febr. 3. 08:17
 7/35 A kérdező kommentje:

5. Ott van hogy "valszeg" ez egy fontos szó...

Mind a két nagyszülőmnél 30 évvel ezelőtt halt meg nagypapám, azóta egyedül voltak

febr. 3. 08:19
 8/35 anonim ***** válasza:
36%
#6 Ez nem jelent semmit, mert közben mégis ott laksz velük, és ha villanyszámlával vagy bármi szolgáltatóval van valami, az nem te intézed. Ha találnál valakit és gyereket szeretnétek akkor is elvárnád, hogy oda szülessen? Mert épeszű nő nem szül a szülők nyakára.
febr. 3. 08:21
 9/35 anonim ***** válasza:
58%

7

Nekem aztán mindegy. Ha nem érted a valószínűség fogalmát, akkor itt a vége a vitának. :DDDD

febr. 3. 08:22
 10/35 A kérdező kommentje:

9. De értem de bizok abban hogy nem sokkal előbb hal meg mint én...

És ha párom lenne akkor az olyan biztos lenne.. manapság nagyon nem működnek a hosszútávú kapcsolatok.. meg lehet nézni..

febr. 3. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!