Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézi le a társadalom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi le a társadalom az olyan embereket akik jól elvannak egyedül mert ott vannak a szüleik?

Figyelt kérdés

Teljesen jól elvagyok egyedül mert szüleim ott vannak, tudok velük velük velük beszélgetni segítenek ha baj van ott vannak mellettem támaszként szeretnek stb.

Most kezdjek el bízni egy új emberben, egy idegen nőben, ki tudjak milyen, hogy fog elárulni, hogyan fog elhagyni, hogy fog megcsalni stb. abszolút nem biztos pont ma manapság egy nő vagy egy társ az ember életében, így nem is vágyok közeledni nőkhöz, a szexualitást megoldom a máshogy...

Tudom hogy szüleim meghalhatnak, de párom is meghalhat, sok özvegy ember él

febr. 3. 08:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%

A 19# egy nagyon intelligens ember. Felpontoztam. Tényleg, miért kéne mindenkinek ugyanaz az élet?

Miért kergetjuk ezt állandóan? Sose lesz boldog végkifejlet,max egy boldog állomás amit ugyis megszakit egyszer valami (válás, társ halála,megcsalas). Egyik élet se jobb, mint egy másmilyen

Hány olyan nő van például akinek nagyon alacsony a libidója. Ők menjenek bele egy kapcsolatba,ahol kötelező teendő lesz nekik a szex?

Hány olyan férfi,akinek nyűg elkotelezodni. Ők vegyenek el egy nőt és utána munka végén meneküljön a kocsmába,a saját élete elől amit a társadalom kényszeritett rá?

Hát ne

febr. 3. 09:01
 22/35 anonim ***** válasza:
64%

4 gyerekes anyaként is azt mondom, nem mindenkinek való gyerek, nem mindenki akar, nem is kell mindenkinek.

Nem a szülői nevelésen múlik.

Van magasan funkcionáló autista rokonom, nincs kapcsolata, nem is lesz, nincs rá igénye.

Az öccse is az, de ő szociálisabb, neki van barátnője, valószínűleg családja is lesz.

(Huszonévesek.)

febr. 3. 09:04
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már én is eltöprengtem.

Vannak ismerőseim, akik nem alapítottak családot, noha semmi baj sincs velük, hiszen kedves, tanult emberek.

Úgy éld az életedet, ahogy jónak látod, csak arra ügyelj, hogy ne magányosodj el! Ha valamikor eltávoznának a szülők, jó lenne, ha akadnának olyan rokonok, barátok, akikre számíthatnál.

febr. 3. 09:12
 24/35 anonim ***** válasza:
37%

Csak a férfiakat nézik le, ha egyedül vannak, ha nő van egyedül, az menő, meg poén.

Érdekes, hogy itt még ebbe is belekötnek a kérdezőbe, jött is a szokásos szöveg: nőgyűlölő vagy.

Vagyis ha nem ugrálsz körbe valami agyonkényeztetett lucát, csakis nőgyűlölő lehetsz....

febr. 3. 09:13
 25/35 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, akkor neked barátaid se voltak soha?
febr. 3. 09:15
 26/35 anonim ***** válasza:
69%
Én nem nézem le az olyan embereket, mint te, engem nem érdekel, ki kivel hogyan él. Viszont neked mégis van ezzel valami bajod, mivel mégiscsak kiírtad ezt a kérdést. Ha valóban elégedett lennél, leszarnád, ki mit gondol. Ezen kell dolgoznod önmagadban. Hogy te magad is elfogadd magadat olyannak, amilyen vagy.
febr. 3. 09:16
 27/35 anonim ***** válasza:
65%

26# azért ez nem teljesen igy működik. Én pl leszbikus vagyok. Az hogy zavar hogy emiatt megítélnek,előítéletesek velem az emberek,azt jelenti hogy magamat nem fogadom el?

Nem

Azt jelenti, hogy tarsadalomban élünk és senkinek sem esik jol,ha valamiféle képpen kirekesztve érzi magát

febr. 3. 09:21
 28/35 anonim ***** válasza:
47%
22: A kérdező attól fél, hogy beleszeret valakibe, összejönnek, és át lesz verve, csalódás éri. Ez nem egyenlő azzal, hogy valaki nem akar gyereket, párkapcsolatot, mert tényleg nem vágyik rá, nem hiányzik az életéből.
febr. 3. 09:27
 29/35 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem azért lehet ez, mert az emberekben valahogy alapvető igény, hogy külön úton járjanak, mint a szülei, a saját útjukat. Nekem is jó a kapcsolatom a szüleimmel, de nem helyettesítik a férjemtől kapott szeretetet. Vagy majd a jövőbeli gyerekeimtől. És az emberek mindent, ami természetellenes, kicsit lenéznek, lásd pl a melegeket. Ez szerintem nem helyes, én nem nézek le senkit, aki maga választotta a körülményeit és elégedett velük és szépen elél benne. Szóval nem nézlek le téged sem. Ha emiatt elkezdenéd szidni a nőket, hogy nem akarnak összejönni veled, na azért már elítélnélek.
febr. 3. 09:32
 30/35 anonim ***** válasza:
57%

"A feleséged elhagyhat persze, de a gyerekednek örökre az apja maradsz."

Hát erről esetleg kérdezzük meg azokat a gyerekeket akit elhagyott egy vagy mindkét szülőjük. Például engem.

febr. 3. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!