Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereket motiválja a megcsalásra, ha a környezetükben sokan csinálják?
Arra gondolok, hogy valakinek mondjuk vannak elvei és tényleg komolyan venné a házassággal meg családi élettel járó kötelezettségeit, de azt látja, hogy a környezetében (pl. munkahelyén vagy baráti társaságában) a nagy többség félrejár és vidáman mesélik az élményeket. Nem elég nagy nyomás ez abba az irányba, hogy ő is megtegye? Mert végülis ha azt látom, hogy körülöttem mindenki mindenkivel kavar, nincs semmi korlát, akkor előbb-utóbb azt kezdem el érezni, hogy én vagyok a lúzer, ha ebből kimaradok.
Most nyilván túlzok, de a társadalom jó része elég lazán ítéli meg ezeket a félrelépéseket, Solti Ádám esete kapcsán is mondták, hogy "oh, ilyesmi a legjobb családban is előfordul". Persze elvileg az van, hogy akkor történik megcsalás, ha nem jó a házasság, de az idilli állapot és a válás közt van pár átmenet és nagyon sokan ez alatt félrelépnek, mert annyira nem jó minden otthon, társadalmi visszatartó erő nincs, sőt még biztatást is kapnak és akkor lesz, ami lesz. Ha a többség így él, akkor könnyű önmagamat felmenteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!