Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen embereket miért nem irtyák már ki végleg? :D férfi társadalom mi let veled? Ki szavaz arra hogy ő lessz bieber felesége
Figyelt kérdés
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__5616614-ha-nem-meleg-akkor-miert-viselkedik-igy-van-egy-fiu-aki-tetszik-de-nagyon-fu2014. ápr. 27. 23:05
1/13 anonim válasza:
irtyák? lessz? úristen, ember, tanulj meg írni
2/13 A kérdező kommentje:
de undorítók ezek az emberek roszabbak mint a cigányok
2014. ápr. 27. 23:07
3/13 A kérdező kommentje:
helyesen irtam a kérdésre válayzoljatok ha férfiak vagytok
2014. ápr. 27. 23:08
4/13 anonim válasza:
Téged kéne kiirtani egy helyesírási szótárral!
5/13 anonim válasza:
Nem, nem írtál helyesen, ez a kérdés pedig értelmetlen.
6/13 A kérdező kommentje:
azért kérdeztsm mert elszaporottak a buzak és engem ez nagyon zavar mert minden második az ezen az oldalon
2014. ápr. 27. 23:11
7/13 anonim válasza:
úgy írsz, hogy inkább téged kellene kiirtani! buta vagy
8/13 anonim válasza:
Én sem csípem őket, de nem is foglalkozom velük.
Javaslom neked is egy helyesírási kézikönyv társaságában.
9/13 anonim válasza:
Tudod engem kik zavarnak? A suttyó, buta, műveletlen, primitív barmok. Te sajnos az vagy. Az hagyján, hogy nem írsz helyesen(enyhe kifejezés, szerintem egy általános iskolás helyesebben ír) de fogalmazni, értelmesen felépíteni egy mondatot sem tudsz. Meg linkelni sem. Szerinted meg tudjuk mi nyitni azt az alsó szart?
Vannak meleg barátaim. És hidd el sokkal hasznosabb tagjai a társadalomnak mint az olyanok akik még beszélni sem tudnak, de azért fikáznak.
10/13 anonim válasza:
Én se szeretem a melegeket, ettől még emberek, mint te, vagy én. Ameddig tiszteletben tartják, hogy én a puncit szeretem, addig én se basztatom őket, és teljesen normálisan viselkedek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!