Ha egy srác/férfi magányosan sétálgat erre-arra a szabadban, akkor ő a társadalom szemében egy "csavargó lúzer", viszont ha egy lány teszi ugyanezt, akkor őt megsajnálják/ismerkednek is vele, miért van ez?
ilyet én se hallottam, hogy csavargó lúzer.
ami tény, hogy az, mert én akkor szoktam céltalanul sétálni vagy futni indulni ha kegyetlenül magam alatt vagyok..:D
de azért ilyen eddig talán 2x fordult elő? mindkettő természetesen szerelmi okokra vezethető vissza..:D
ettől én max lúzernek érzem magam.. mások meg egy sportoló vagy egyedül sétáló, természetkedvelő embert látnak.
Az a hülye, aki emiatt hülyének néz.
Amúgy párszor engem is furcs szemmel néztek mikor így "kóboroltam" pedig lány vagyok.
17/l
csavargó lúzer? nem hiszem, inkább csak különc, meg nem értett egyén, de nem lúzer, én is szoktam egyedül kószálni, a lányokról ilyenkor mi a vélemény?
amúgy elég gáz a barátaidtól, hogy megkérdezik, de egyikük se megy veled, szóval lehet h nem is igazi barátok (már bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!