Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve vagy egyedül?
Figyelt kérdés
Nem sikerül kapcsolat vagy nem akarsz?tegnap 12:58
12/21 Noren1989 

válasza:

0,1
Jelenleg nem is akarok új kapcsolatot.
14/21 anonim 

válasza:

Aki él a szexkapcsolat lehetőségével, nem érzitek hogy valami nem stimmel? Hogy valami kiég bennetek? Csak kíváncsi vagyok mert én nem nagyon tudnék belemenni ilyen dologba
15/21 anonim 

válasza:

14
Csak belül halottak tudnak belemenni dugópajtiságba.
16/21 anonim 

válasza:

Van egy alapbetegségem, így nem kellek senkinek sem. (F43)
17/21 anonim 

válasza:

nekem szervi gondjaim vannak. nagyon vastag a frkam, és nehezen megyek el, 1 óra kb
18/21 anonim 

válasza:

3 ève, özvegy lettem. Ez elriasztja a fèrfiakat.
1 ève nyitottam a tàrskeresèsre, igen nehèz 40+, 1 gyerekeskènt normàlis elfogadó pasit talàlni.
Èn is belementem szexkapcsolatba, nem valami jò tapasztalatokat szereztem az elejèn, viszont lett egy tartós, ami màr 5 hònapja tart. Kapcsolatra nem illünk össze, viszont a kèmia kölcsönös, egyenlőre nekem is jò ìgy.
14.: nem gondolom kiègnèk ettől, vonzalom van, tudunk egymàsról sok mindent, de többet nem kìvànok tőle. Sose volt előtte szexkapcsolatom, ès nem bàntam meg.
20/21 anonim válasza:
31 éve. Már nem is próbálkozik, belefáradtam a visszautasításokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!