Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Késő már 25 éves lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késő már 25 éves lányként párt keresni?

Figyelt kérdés
Volt már partnerem eddig, nem a szűz vagyok mit tegyek kérdést akarom feltenni, csak az egyetem mellett nem nagyon volt időm a párkeresésre és volt egy nagyon csúnya szakításom az exemmel, aki a vőlegényem is volt és nehezen hevertem ki, de most így 25 évesen nem tudom mennyire vagyok már idős a párkereséshez... Sok korombeli lánynak már gyereke is van az ismerőseim közül és nagyon rosszul érzem magam emiatt, meg őszintén magányos is vagyok nagyon. Szerintetek túl késő már?

tegnap 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

50 évesen sem késő.

Most vagy életed virágjában.

tegnap 18:18
 2/14 Ma.Vi. válasza:
81%
Szerintem az embert a pártalálás lehetőségétől csak a halál választja el. A párban lét tartalma, egyéni és társadalmi funkciói változnak némileg, de mélyen írott, és örök. Az efelőli hit és remény hullámzó, de ösztöne általános.
tegnap 18:35
 3/14 anonim válasza:
89%
Egyáltalán , sőt még "kapósabb" leszel mert nincs gyermeked. Csak jól meg kell válogatni kivel töltöd a időd, mert szerintem ez már tényleg nem úgy van hogy csak valakivel van az ember 1-2 évig csak hogy ne legyen maga mint 18 évesen. Amúgy én is ennyi idősen kerültem vissza a "húspiacra" :D
tegnap 18:37
 4/14 Senior Séf ***** válasza:
87%
Párt keresni sohasem késő. Én 40 voltam, mikor megtaláltam, akiért élni érdemes.
tegnap 18:44
 5/14 Noren1989 ***** válasza:
82%
Így este 7 után bizony, késő.
tegnap 19:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Sok korombeli lánynak már gyereke is van az ismerőseim közül és nagyon rosszul érzem magam emiatt, meg őszintén magányos is vagyok nagyon. Szerintetek túl késő már?"

Késő? Még csak most kezdődik :D Saját magadat pedig saját magadhoz viszonyítsd és hasonlítsd, semmi értelme másokhoz hasonlítani magad. Mindenki a saját életét éli teljesen más úttal.

tegnap 19:20
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

igen késő. Azt előtted álló, jó esetben 50 évet, egyedül és magányosan kell leéled.

Nem is értem az ilyen kérdezőket. Mi van a fejükben a légüres téren kívül? Mert agy nincs, hiába is járt egyetemre.

tegnap 19:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy van értelme!

Mindent bele fogsz találni párt.

Csak ügyesen :)

tegnap 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csináld azt, amire vágysz, ne foglalkozz a koroddal.
tegnap 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
15%
Aztakú**rvaeget! Bocsi de nem vagy 100as
tegnap 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!