Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz szerethető lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz szerethető lányt megismerni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy sosem fogok barátnőt taláni, olyat meg biztos nem aki aranyos, szerethető. 28 éves vagyok, úgy vagyok vele ha ennyi idő alatt nem találtam meg az igazit akkor már egyre kisebb az esélye.
tegnap 17:32
 1/1 anonim ***** válasza:
70%

Kinek mi/ki a szerethető...

Vagy rossz helyen keresel, vagy nagyon speciális az ízlésed. De, annak valóban csökken az esélye, hogy tökéleteset találj, pláne, ha gyerek nélkülit, ne adj Isten nem elváltat keresel. Vannak, persze, de egyre kevesebb, ahogy az idő halad és egyszer se biztos, hogy neked megfelelnek és, hogy te is nekik. Ennél egzaktabb választ nem lehet adni szerintem.

De az érdekel, hogy mitől szerethető egy nő szerinted?

tegnap 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!