Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiu jelenleg csak szexualisan vonzodik hozzam meg belem szerethet?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten erdeklem emberileg, de különben nagyon a szexualis dolgokra koncetral... Az a nehez hogy mostmar nem is lakom hozza kozel,szoval csak chatelunk...
okt. 15. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Engedd el. Főleg, ha nem is találkozgattok.
okt. 15. 11:56
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Tipikus megválaszolhatatlan kérdés. Nem írta le a korod, a srác korát sem tudjuk. Ez lenne az alap infó, ami alapján el tudnánk dönteni, hogy mennyit változhat még a személyiségetek.

Ahogy érünk, folyton változunk és elképzelhető, hogy egyszer olyan ember leszel, akibe beleszeret. Viszont ez a kornak a függvénye is. Nagyon nem mindegy, hogy 18 évesek vagytok, vagy pedig 48 évesek....

okt. 15. 12:00
 3/13 A kérdező kommentje:
En 24 vagyok o meg 26...
okt. 15. 12:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak 2 orara van tolem es valoszinuleg par ev mulva egy helyen fogunk lakni... Jelenleg annyi van kilatasban ha megyek latogatni a varost akkor ugyis szolok neki. Azt mondta hogy abban o is biztos hogy meg lesz koztunk valami.
okt. 15. 12:07
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Akkor lehetne rá esély, a korotok alapján. Persze pont semmit nem tudunk rólatok, nem ismerünk titeket, nem tudjuk mire vágytok, mit/kit kerestek.

Ez a baj az ilyen kérdésekkel. Van rá óriási jóindulattal 5% esély, hogy beléd fog szeretni. No de, hogy 95% vagy az 5% érvényesül, arról tippelni sem tudunk. Lehet, hogy esetében 80-90% az esély rá, hogy beléd szeret, de az is lehet, hogy 0,000000000000000001%...

Neked kell megismerned és tudnod, hogy van-e esély többre is vagy sem.

okt. 15. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze minden megtörténhet.

Viszont én nagyon nem számítanék erre a helyedben. Nem is várnék rá pár évet, meg nem is vágyakoznék a helyedben, mert ezzel magad elzárod a jó lehetőségek elől, miközben ő kötelezettségek nélkül éli világát. Az a baj, hogy ez - ha meg is történne és összejönnétek egyszer - de nagyon csúnyán vissza fog ütni, elvégre teljesen más dolgokon mentek keresztül.

Amúgy a környezetemben (amibe beleszámítok én is) többször volt ilyen az egyik fél ácsingózik a másikra, az meg nem kér belőle jellegű dolog. És igen, rengeteg olyan van, hogy pár év múlva megfordult a dolog, de sosem lett belőle semmi. Általában ekkorra az ember feje lágya benől, és felfogja, hogy nem, nem valami nagy sors általi megmérettetése volt ez a szerelmüknek, hanem szimplán nem illenek össze emberileg. Ezért nem tett értük a másik semmit, hiszen ha szerette volna akkor nyilván ment volna utána. Jó hír, hogy eddigre már árkon-bokron túl van az ember mindig és mosolyogva gondol vissza azokra a régi időkre.

okt. 15. 12:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ah szerintem engedd el ezt. Csak etetes.

Minek kellenel neki, ha 2 orara laksz?

Nem is randiztok meg semmi. Ha erdekelned emberileg, talalkozgatnatok igy is. De hogy csak irogattok…nem tudom, igy szerintem kulsore sem jossz neki be elegge.

okt. 15. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Max szexelni akar, de azt sem elegge, ha nem hajlando egy talalkozoert tenni, de azert Te szoljal neki ha esetleg Te az o varosaban jarsz🤣
okt. 15. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Te akarsz olyan pasitól bármit is, aki meg se mozdul az irányodba? Ennyire kevésnek érzed magad? Én össze se jönnék olyannal, aki nem visz randikra, jön értem/hozzám stb. Legyen már önbecsülésed.
okt. 15. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha te nem akarnál tőle semmit, ez a kérdés sem lenne itt.

Az látszik, hogy kapcsolat ebből mostanában nem lesz.

Ha tetszik látogasd meg, tölts vele egy hétvégét, aztán, ha jó volt többet is.

Máskülönben meg engedd el.

okt. 15. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!