Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó nő esetén nem unja meg a férfi a nőt szexuálisan?
#3 Állítólag kacsa a hír.
Nem mindegy, hogy a megunás mit jelent.
Szerintem valahol borítékolható egy pl 20 éves kapcsolatban, hogy legalább az egyik, egyetlen egyszer félrekacsint.
De alapvetően a megunás szerintem ott kezdődik, hogy csak fanyalogva tudod magad rávenni a szexre, annyira nem izgat a dolog.
Én 8 éve vagyok a párommal, elvileg én vonzó nőnek számítok, én úgy tudom hűséges hozzám a párom.
A tényeket írom le, amit tapasztalok és biztosra tudok.Ha bárhol, csak egy kicsit is hozzáérek, már áll a farka és dugni akar.
Sokszor ennyi sem kell, elég, ha lát meztelenül.Én ezekből arra következtetek, hogy ő nem un engem szexuálisan.
Ösztönlények akiknek csak egy "dugás" a másik, biztos így működnek.
szerencsére nem tartozom közéjük
#7 Idézd hol ÁLLÍTOTTAM, hogy hűséges.Na?Nem állítottam.Azt mondtam SZERINTEM.
Nekem nincs bizonygassak neked.Elég hamvas az én "cuncim" is, van bőven, aki még fizetne is érte.😉
És honnan tudod, hogy én hűséges vagyok-e?
Honnan tudod, hogy a csajod nem mással dugatja magát?Ugye, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!