Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vonzó nő esetén nem unja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó nő esetén nem unja meg a férfi a nőt szexuálisan?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem vagyok egy helyes férfi így általában olyan nőkkel voltam kapcsolatban akik nem igazán voltak számomra vonzóak, így plan-e pár hónap után már unalmas volt velük a szex is, viszont azon gondolkodom hogyha egy nagyon csinos vonzó, mint pl. egyik kolléganőm, aki nagyon csinos vonzó, náluk ez hogy megy, ott tényleg nem unják meg a férfiak az ilyen nőket tehát állandóan vonzónak tartják szexuálisan vagy ilyen esetben is elmúlhat a vonzalom és akkor már ugyanúgy unalmas lesz? Ilyen helyzetben még nem voltam mert csinos vonzó nő velem szóba nem áll és nem is fog
júl. 28. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Kinek mi a vonzó! Nekem eddig a magas telt csajok tartották fent bennem legtovább a vágyat.
júl. 28. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
68%
Mindenkit és mindent meg lehet unni.
júl. 28. 21:16
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem olvastál mostanság pletyka lapot azt írják Palvin Barbit is megcsalta a férje pedig ő azért a nagy többségnek szép. De amugy nekem is van olyan ismerősöm aki gyönyörű két gyerek után is és simán félre ment a férje. Meg volt olyan is aki szingli volt gyerekkel és mégis boldog párkapcsolatban él az új párjával évek óta. Nagyon sokat számít egy ember személyisége is hosszútávon, tudod külső megfog belső megtart.
júl. 28. 21:25
 4/19 anonim ***** válasza:
48%

#3 Állítólag kacsa a hír.

Nem mindegy, hogy a megunás mit jelent.

Szerintem valahol borítékolható egy pl 20 éves kapcsolatban, hogy legalább az egyik, egyetlen egyszer félrekacsint.

De alapvetően a megunás szerintem ott kezdődik, hogy csak fanyalogva tudod magad rávenni a szexre, annyira nem izgat a dolog.

Én 8 éve vagyok a párommal, elvileg én vonzó nőnek számítok, én úgy tudom hűséges hozzám a párom.

A tényeket írom le, amit tapasztalok és biztosra tudok.Ha bárhol, csak egy kicsit is hozzáérek, már áll a farka és dugni akar.

Sokszor ennyi sem kell, elég, ha lát meztelenül.Én ezekből arra következtetek, hogy ő nem un engem szexuálisan.

júl. 28. 21:42
 5/19 Noren1989 ***** válasza:
24%
#2essel kell egyetértsek.
júl. 28. 21:46
 6/19 anonim ***** válasza:
53%

Ösztönlények akiknek csak egy "dugás" a másik, biztos így működnek.

szerencsére nem tartozom közéjük

júl. 28. 22:05
 7/19 anonim ***** válasza:
26%
4-es! Az is lehet kacsa, amit te álítasz naivan hogy hüséges hozzád. A pasik nagyon könnyen tartanak szeretőket akikkel csak kefélnek néha egyet és annyi. Otthon is fickósabbak az ilyek. Elég a hamvas cuncit az eszükbe juttatni egy általad említett közeledéssel😉
júl. 28. 22:06
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

#7 Idézd hol ÁLLÍTOTTAM, hogy hűséges.Na?Nem állítottam.Azt mondtam SZERINTEM.

Nekem nincs bizonygassak neked.Elég hamvas az én "cuncim" is, van bőven, aki még fizetne is érte.😉

És honnan tudod, hogy én hűséges vagyok-e?

Honnan tudod, hogy a csajod nem mással dugatja magát?Ugye, ugye.

júl. 28. 22:19
 9/19 anonim ***** válasza:
nincs mit*
júl. 28. 22:20
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
#7 Olyan nagyon könnyen nem tart szeretőt egy férfi sem, aki INGYEN egy havi 25 perces keféléssel beéri.Pláne olyan kategóriájú nők, akikért mindezt érdemes.Azok kemény pénzeket rángatnak le a faszikról, ami feltűnik ám a háztartásban.Ezért van az, hogy az okos nő mindent lerángat a faszijáról, akkor nincs pénze másra elkölteni.😊Ha meg nem fizet, akkor fizet a másik faszi.Ilyen egyszerű.
júl. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!