Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vonzó nő esetén nem unja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó nő esetén nem unja meg a férfi a nőt szexuálisan?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem vagyok egy helyes férfi így általában olyan nőkkel voltam kapcsolatban akik nem igazán voltak számomra vonzóak, így plan-e pár hónap után már unalmas volt velük a szex is, viszont azon gondolkodom hogyha egy nagyon csinos vonzó, mint pl. egyik kolléganőm, aki nagyon csinos vonzó, náluk ez hogy megy, ott tényleg nem unják meg a férfiak az ilyen nőket tehát állandóan vonzónak tartják szexuálisan vagy ilyen esetben is elmúlhat a vonzalom és akkor már ugyanúgy unalmas lesz? Ilyen helyzetben még nem voltam mert csinos vonzó nő velem szóba nem áll és nem is fog
júl. 28. 21:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kettő is van. Egyiknek sem fizetek. Te nagyon hülye vagy!
júl. 28. 22:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát a ráunás az valahol 5-8 év után lehet elsőnek. Ha valaki korábban ráun a párjára, akkor abban semmi vonzalom vagy szerelem nem volt.
júl. 28. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A legvonzóbb hírességeket is megcsalták és gyorsan leváltották. Ha nem teszed bele az energiát, nem küzdesz MINDEN NAP a másikért, állítod erre az agyadat és vészeled át a hullámvölgyeket a jobb időkért, bárkire gyorsan ráunsz.
júl. 28. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
Soha nem unják meg.
júl. 29. 01:26
 15/19 anonim ***** válasza:

A legvonzóbb hírességek általában a legvonzóbb hírességek társaságában vannak elég gyakran így ott könnyen a bőség zavara állhat fenn. De azért itt is vannak pozitv (vagy legalábbis annak beállított) példák pl. Pierce Brosnan és a felesége.

Meg hát ugye van az mondás, hogy a legjobb csajokat is biztosan unja valaki.

Az szokott a leggyakrabban előfordulni, hogy az egyik fél külseje leromlik annyira, hogy a másik már "jobbnak" érzi magát és nem találja annyira vonzónak a párját vagy éppen a szexuális életük ellaposodott, az idő, energia hiány, a munka, a stressz, a gyerekek stb. miatt egyszerűen már nem úgy működik köztük a dolog ahogy korábban és szétemennek, megcsalják egymást.

Az is lehet, hogy a célok nem egyeznek meg vagy egyszerűen csak a kezdeti rózsaszín köd felszáll és elöjönnek olyan dolog amelyek korábban nem tűntek fel.

júl. 29. 06:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát figyu. Nőként azt mondom, puding próbája az evés. Mi nem tudjuk, hogy mennyi idő alatt unnád meg.
júl. 29. 07:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem unnád meg ugyanazt a szexet ugyanabban az ütemben ugyanabban a leforgásban mindennap? Szerintem a legtöbb ember megunja. (Nekem álom lenne.) Teljesen mindegy, hogy néz ki a másik.
júl. 29. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán....
júl. 29. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:
A legjobb nőt is unja valaki.
aug. 8. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!